MFC-J870DW

Wanneer ik het pictogram Web gebruik, komt er een foutcode op het display (Brother Web Connect).

Raadpleeg de volgende tabel voor informatie over de foutcode op het display en het oplossen ervan.
Als u wilt weten wat het pictogram Web (Brother Web Connect) inhoudt, klik dan hier voor meer informatie over Brother Web Connect.

Foutcode Foutbericht Oplossing
Verbindingsfout 02 Netwerkverbinding mislukt. Controleer de netwerkverbinding.

Het Brother-apparaat is niet verbonden met het netwerk.

• Als u te snel na het inschakelen van het apparaat op de knop Web hebt gedrukt, is de netwerkverbinding mogelijk nog niet tot stand gebracht. Wacht even en probeer het opnieuw.

• Controleer de netwerkverbinding. Als u geen verbinding met het netwerk krijgt, raadpleeg dan de verwante vragen aan het eind van de pagina.
Verbindingsfout 03 Verbinding met server mislukt. Controleer de netwerkinstellingen.

Het Brother-apparaat krijgt geen verbinding met het netwerk.

• Er is een probleem met het netwerk of de server. Als u te snel na het inschakelen van het apparaat op de knop Web hebt gedrukt, is de netwerkverbinding mogelijk nog niet tot stand gebracht. Wacht even en probeer het opnieuw.

• Controleer de netwerkinstellingen (proxy, gateway, DNS, IP-adres, subnetmasker). Als u de instellingen niet weet, informeer hiervoor dan bij uw internetprovider of netwerkbeheerder.
Verbindingsfout 04 Time-out Brother-server. Probeer het later opnieuw. De server reageert niet.

Er is een probleem met het netwerk. Wacht even en druk opnieuw op de knop Web.
Verbindingsfout 05 Verificatie mislukt. Controleer instellingen proxyserver. De verificatie van de proxyserver is mislukt.

Controleer de account en het wachtwoord van uw Brother-apparaat bij Proxy-instell. in het menu. Controleer of die instelling correct is.
Verbindingsfout 06 Verbinding met server mislukt. Probeer het later opnieuw. Er is een probleem met het certificaat dat nodig is om verbinding te maken met de server. Wacht even en druk opnieuw op de knop Web.
Verbindingsfout 07 Verbinding met server mislukt. Datum en tijd onjuist. De verbinding is mislukt als gevolg van onjuiste datum- en tijdinstellingen. Stel de datum en het tijdstip goed in.

Opmerking: Als de stekker van het apparaat uit het stopcontact is geweest, zijn de datum en tijd mogelijk verkeerd.
Verbindingsfout 08 Fout tijdens downloaden. Begin opnieuw. Wacht even en probeer het opnieuw.
Serverfout 01 Verificatie mislukt. (Verificatie ongeldig.) Vraag nieuwe tijdelijke id aan en registreer account opnieuw. De verificatiegegevens die zijn opgeslagen in het apparaat en die nodig zijn om toegang te krijgen tot de dienst, zijn vervallen of ongeldig. Zie de Handleiding Web Connect en vraag opnieuw toegang aan tot Brother Web Connect als u een nieuwe tijdelijke id wilt ontvangen. Vervolgens koppelt u de account met de nieuwe tijdelijke id aan het apparaat.
> Klik hier om naar het deel Handleidingen te gaan en de meest recente versie van de Handleiding Web Connect te raadplegen.
Serverfout 02 Maximaal aantal albums bereikt. Verwijder albums die niet meer nodig zijn met behulp van een webbrowser. Het album (de map) voor het uploaden kan niet worden gemaakt.
U kunt het album (de map) voor het uploaden niet maken omdat het maximale aantal albums (mappen) is bereikt. U kunt de albums (mappen) niet verwijderen op het Brother-apparaat. Albums (mappen) die u niet meer nodig hebt, moet u verwijderen met een webbrowser op een computer.
Serverfout 03 Uploaden mislukt. Niet-ondersteund bestand of beschadigde gegevens. Controleer gegevens. Er is een probleem met het bestand dat u wilt uploaden. Zie de volgende mogelijke oorzaken:
  • Het bestand overschrijdt de limiet van de dienst voor het aantal pixels, de bestandsgrootte enzovoort.
  • Het bestandstype wordt niet ondersteund.
  • Het bestand is beschadigd.
Controleer het bestand en probeer het opnieuw.
Serverfout 04 Onvoldoende opslagcapaciteit voor upload. Open de dienst in een webbrowser en verwijder bestanden die niet meer nodig zijn.

Het uploaden is mislukt omdat het maximale aantal uploads is bereikt. Zie de volgende mogelijke oorzaken:

• U hebt de opslaglimiet bereikt.
  • U hebt het maximale aantal bestanden bereikt dat u kunt opslaan.
U kunt geen bestanden verwijderen op het Brother-apparaat. Bestanden die u niet meer nodig hebt, moet u verwijderen met een webbrowser op een computer.
Serverfout 05 Uploaden mislukt. Probeer het opnieuw. Uploaden tijdelijk niet mogelijk. Wacht even en probeer opnieuw te uploaden.
Serverfout 06 Bestandsassociatie mislukt. Controleer de instellingen van de dienst met een webbrowser. Het bestand is wel goed geüpload, maar kan niet worden toegevoegd aan het album (de map). Zet het bestand in het juiste album met een webbrowser op een computer.
Serverfout 07 Naam van gebruiker niet gevonden. Voer de juiste naam in. De gebruikersnaam is niet geregistreerd. Controleer de gebruikersnaam en probeer het opnieuw.
Serverfout 08 Album niet gevonden. Controleer rechten van album.

Het album (de map) is niet gevonden. Zie de volgende mogelijke oorzaken:

• Het album is niet geregistreerd.
  • Het album bestaat wel, maar u bent geconfigureerd met beperkte toegang.
Als u toegang tot het album wilt, moet u voor de instellingen overleggen met de beheerder van het album.
Serverfout 09 Foto niet gevonden. Selecteer een ander album. Foto niet gevonden. Kies een ander album (andere map).
Serverfout 10 Album/foto niet gevonden. Controleer de instellingen van de dienst met een webbrowser. Mogelijk zijn het bestand en album bijgewerkt door de beheerder van het album of de foto, waardoor ze niet meer te vinden zijn. Wacht even en druk opnieuw op de knop Web.
Serverfout 11 Geen foto geselecteerd. Selecteer een of meer foto's. Controleer of u wel een of meer bestanden hebt geselecteerd.
Serverfout 12 Toegang tot album/foto mislukt. Controleer de instellingen van de dienst met een webbrowser. U hebt niet de juiste rechten voor toegang tot het album of de foto. Als u toegang tot het album of de foto wilt, moet u voor de instellingen overleggen met de beheerder van het album of de foto.
Serverfout 13 Dienst tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw.

Er is een probleem met de dienst, waardoor gebruik nu niet mogelijk is.

• Wacht even en druk opnieuw op de knop Web.
  • Probeer de dienst te gebruiken vanaf een computer om te weten of de dienst al dan niet beschikbaar is.
Verificatiefout 01 Onjuiste pincode. Voer de juiste pincode in. De in het apparaat geregistreerde pincode is onjuist. De pincode is het getal van vier cijfers dat is ingevoerd toen de account werd geregistreerd voor het apparaat. Voer de juiste pincode in.
Verificatiefout 02 Id onjuist of verlopen, of deze tijdelijke id is al in gebruik. Voer de juiste id in of vraag een nieuwe tijdelijke id aan. Tijdelijke id blijft 24 uur geldig.
  • De tijdelijke id die is ingevoerd, is onjuist. Voer de juiste tijdelijke id in.
  • De tijdelijke id die is ingevoerd, is verlopen. Een tijdelijke id blijft 24 uur geldig. Vraag opnieuw toegang tot Brother Web Connect aan. U krijgt een nieuwe tijdelijke id, waarmee u de account vervolgens kunt registreren op het apparaat.
Verificatiefout 03 Schermnaam is al geregistreerd. Gebruik een andere schermnaam. Uw account is al geregistreerd. Voer een andere account in voor uw Brother-apparaat.
Registratiefout 02 Maximaal aantal accounts bereikt. Verwijder accounts die niet meer nodig zijn en probeer het opnieuw. Het maximale aantal accounts dat kan worden geregistreerd is bereikt. Verwijder accounts die niet meer nodig zijn en probeer het opnieuw.
Instelfout 01 POP3/SMTP uitgeschakeld. Schakel de functie POP3/SMTP in en probeer het opnieuw.

--OF--
De e-mailinstellingen zijn verkeerd. Controleer de POP3-/SMTP-instellingen en probeer het opnieuw.

Voor het gebruik van e-mail moet POP3/SMTP actief zijn, maar dit is niet het geval. Controleer de POP3-/SMTP-instellingen.

Zie de netwerkhandleiding, te vinden in het deel Handleidingen van deze site, voor meer informatie over het configureren van de instellingen.

> Klik hier om naar het deel Handleidingen te gaan en de meest recente versie van de netwerkhandleiding te raadplegen.

Instelfout 02 E-mailadres ongeldig of onjuist. Controleer het adres en voer het opnieuw in. Het ingevoerde e-mailadres is onjuist. Voer het juiste e-mailadres in.
Snelkoppelingsfout 02 Account is ongeldig. Registreer de account en snelkoppeling opnieuw nadat u deze snelkoppeling hebt verwijderd. De snelkoppeling kan niet worden gebruikt, omdat de account is verwijderd na registratie van de snelkoppeling. Verwijder de snelkoppeling, en registreer de account en snelkoppeling opnieuw.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-8250DN, DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-J152W, DCP-J172W, DCP-J4110DW, DCP-J552DW, DCP-J752DW, DCP-J925DW, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4610DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J825DW, MFC-J870DW