MFC-J870DW

Een fax scannen met mijn Brother-apparaat tijdens het verzenden van een fax uit het geheugen, het ontvangen van een fax of tijdens het afdrukken van een document vanaf mijn computer.

Uw Brother-apparaat heeft de mogelijkheid van Dual access.

U kunt een nummer kiezen en de fax in het geheugen scannen, zelfs wanneer de machine een fax uit het geheugen verstuurt, faxen ontvangt of gegevens afdrukt vanaf de computer. Het aanraakscherm van het Brother-apparaat geeft het nieuwe taaknummer weer.

• U kunt deze optie niet gebruiken om kleuren faxen in het geheugen op te slaan.

• Hoeveel pagina's u in het geheugen kunt inlezen, is afhankelijk van de gegevens die erop zijn afgedrukt.

• Als de melding Geheugen vol verschijnt op uw Brother-apparaat tijdens het scannen van een document, druk dan op image om de bewerking te stoppen of druk op OK, Nu verzenden om de documenten direct te verzenden.

Om deze optie te gebruiken, volg onderstaande stappen:

1. Laad uw document.

2. Voer het faxnummer van bestemming in.

3. Druk op Fax Start op uw Brother-apparaat.

• Zodra het apparaat een document scant wordt er op het aanraakscherm een faxtaaknummer weergegeven.

• Het apparaat begint het nummer te kiezen nadat het document is gescand. U kunt Stap 1 tot 3 herhalen om de volgende documenten te scannen om die u wilt faxen.
Het apparaat werkt normaal in de modus Dual Access, maar u kunt Dual Access uitschakelen door Direct verzenden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Direct verzenden.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4610DW, MFC-J4710DW, MFC-J870DW