MFC-J6955DW

De afdrukuitlijning van uw Brother-apparaat controleren

Als uw afgedrukte tekst wazig wordt of de afbeeldingen vaag worden na transport van het apparaat, past u de afdrukuitlijning aan.

Controleer voordat u de uitlijning aanpast eerst de afdrukkwaliteit door te drukken op image[Inkt]>[Afdrukkwaliteit verbeteren (Verbeter afdrukkwaliteit)]>[Contr. afdrukkwaliteit].

1. Druk op image[Inkt]>[Afdrukkwaliteit verbeteren (Verbeter afdrukkwaliteit)]>[Instel kantlijn].
  2. Druk op [Volg.].
  3. Druk op [Ja] nadat een bevestigingsbericht over het uitvoeren van een controle van de afdrukkwaliteit wordt weergegeven op de LCD.
  4. Druk op [Auto] of [Handmatig].
    • Als u de modus [Auto] selecteert, laat u de afdrukuitlijning automatisch aanpassen door het controleblad te scannen.
    • Als u de modus [Handmatig] selecteert, moet u zelf informatie invoeren die op het controleblad staat afgedrukt.
  5. Selecteer het papierformaat waarop u het controleblad wilt afdrukken.
    • Als u de modus [Handmatig] selecteert, selecteer dan [Basisuitlijning] of [Geavanceerde uitlijning] in de volgende stap.
  6. Plaats het opgegeven papierformaat in de lade en druk op [Start].
    Het controleblad wordt afgedrukt.
  7. Volg de instructies op de LCD.
    image

Wanneer het uitlijnen van het afdrukken niet goed is ingesteld, ziet de tekst er, zoals hieronder, vaag uit.

image

Wanneer het uitlijnen van het afdrukken goed is ingesteld, ziet de tekst er als volgt uit.

Verwante modellen

MFC-J6540DW(E), MFC-J6940DW, MFC-J6955DW, MFC-J6957DW