MFC-J6945DW

De driver of firmware van het Brother-apparaat bijwerken

Brother brengt regelmatig verbeteringen uit voor zijn producten. Brother raadt u aan om de driver en firmware altijd bij te werken naar de meest recente versie.

Driver bijwerken

(Windows)
  1. Verwijder de Brother-drivers en software.
    > Klik hier om weer te geven hoe u de Brother-drivers en software verwijdert.

2. > Ga naar het gedeelte Downloads van deze website en download het Compleet pakket van drivers & software. De installatieprocedure vindt u op de downloadpagina.
    > Klik hier om weer te geven hoe u het Compleet pakket van drivers & software downloadt uit het gedeelte Downloads.

(macOS)
  1. Verwijder de Brother-drivers en software.
    > Klik hier om weer te geven hoe u de Brother-drivers en software verwijdert.

2. > Ga naar het gedeelte Downloads van deze website en download het Compleet pakket van drivers & software. De installatieprocedure vindt u op de downloadpagina.
    > Klik hier om weer te geven hoe u het Compleet pakket van drivers & software downloadt uit het gedeelte Downloads.

Als het Compleet pakket van drivers & software niet beschikbaar is voor uw model, Installeer de Printerdriver of de Scannerdriver, of beide afhankelijk van de functies die door uw model worden ondersteund.

Firmware bijwerken

Als er fouten optreden tijdens de firmware-update, raadpleeg dan de gerelateerde veelgestelde vragen aan het einde van de pagina.

Firmware bijwerken met gebruik van de Firmware Update Tool.

Om de firmware bij te werken, moet uw computer toegang hebben tot internet.

(Windows)

Voordat u de firmware van uw Brother-apparaat bijwerkt, moet u ervoor zorgen dat u het Volledige driver- en softwarepakket op uw computer hebt geïnstalleerd. zie de Driver bijwerken.

(masOS)
Zorg ervoor dat de Brother-apparaat en uw Mac zijn verbonden met een USB-kabel of in hetzelfde netwerk.

1. Download de Firmware Update Tool en zie voor meer informatie in de sectie Downloads om de firmware bij te werken.
    > Klik hier om weer te geven hoe u het firmware-updateprogramma downloadt uit het gedeelte Downloads.

2. Volg de aanwijzingen op het scherm om de firmware bij te werken.
Firmware bijwerken met gebruik van een mobiel apparaat (Alleen netwerkmodellen)

U kunt de firmware van uw apparaat bijwerken met behulp van de Brother iPrint&Scan-app die is geïnstalleerd op uw mobiele Android- of iOS-apparaat.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W, DCP-J1100DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-J785DW, DCP-L2500D, DCP-L2510D, DCP-L2520DW, DCP-L2530DW, DCP-L2540DN, DCP-L2550DN, DCP-L2560DW, DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, HL-L2300D, HL-L2310D, HL-L2340DW, HL-L2350DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), MFC-J1300DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J680DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J880DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW, MFC-L2700DW, MFC-L2710DN, MFC-L2710DW, MFC-L2720DW, MFC-L2730DW, MFC-L2740DW, MFC-L2750DW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)