MFC-J6930DW

Papiersnippers verwijderen

MFC-J6530DW

1. Als er herhaaldelijk achter elkaar een papierstoring optreedt (3 of meer keer ), wordt u via het LCD-scherm gevraagd de papierresten te verwijderen.
    Druk op [Ja] om naar het beginscherm terug te keren.
  2. Druk op [Instell.]>[Onderhoud]>[Verwijder papierresten].
  3. Volg de instructies op het LCD-scherm om het vastgelopen papier te lokaliseren en te verwijderen.

Tijdens deze procedure moet u het onderhoudsvel (bij uw machine meegeleverd) in liggende richting in de sleuf voor handmatige invoer plaatsen. (Als u niet over het onderhoudsvel beschikt, gebruikt u een dikker vel papier van A4- of Letter-formaat, zoals glanzend papier.)

MFC-J6930DW/MFC-J6935DW

1. Als er herhaaldelijk achter elkaar een papierstoring optreedt (3 of meer keer ), wordt u via het LCD-scherm gevraagd de papierresten te verwijderen.
    Druk op [Ja] om naar het beginscherm terug te keren.
  2. Druk op [Instell.]>[Onderhoud]>[Verwijder papierresten (Verwijder papier.)].
  3. Volg de instructies op het LCD-scherm om het vastgelopen papier te lokaliseren en te verwijderen.

Verwante vragen

Verwante modellen

MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW