MFC-J6920DW

(Video Bibliotheek) Product installeren

Bekijk de video die uitlegt welke stappen nodig zijn om uw product te installeren.
Klik op de startknop om de video te starten:

1.Pak het apparaat uit 2.Het plaatsen van Letter/A4 papier
Click on the image to play the video instructions Click on the image to play the video instructions
Duur:1 minuten
Uitvoertijd:2-5 minuten
Duur:1.5 minuten
Uitvoertijd:1-2 minuten
3.Het telefoon/netsnoer aansluiten. 4.De inktcartridges plaatsen
Click on the image to play the video instructions Click on the image to play the video instructions
Duur:1 minuten
Uitvoertijd:1-2 minuten
Duur:2 minuten
Uitvoertijd:5-10 minuten
Hoe u de knoppen gebruikt:

Start the video

Start de video

Skip the video

Sla de video over

Stop the video

Stop de video

Restart the video

Herstart de video

*Dit filmpje wordt via YouTube afgespeeld .(Wordt geopend in een nieuw venster.)
  • de Niet-fax gebruikers hebben de telefoonlijn niet nodig.
  • Het product of onderdelen (zoals het netsnoer of de telefoonlijn) die getoond worden in deze video kunnen verschillen van wat er bijgeleverd is.
  • De inhoud van de video kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
  • U kunt de grootte van de bijschriften die worden weergegeven in de YouTube video wijzigen door te klikken op Captions(Bijschriften) -> Instellingen....
    Als het bijschrift klein is, klikt u verschillende keren op + en klik dan op Gereed.
In veelgestelde vragen is er een tekstversie beschikbaar voor elke stap:
  1. Pak het apparaat uit
  2. Het plaatsen van Letter/A4 papier
  3. Het telefoon/netsnoer aansluiten.
  4. De inktcartridges plaatsen

Verwante modellen

MFC-J6720DW, MFC-J6920DW