MFC-J6910DW

Ik kan de gebruikersinterface van ControlCenter4 niet veranderen van Geavanceerde modus naar Startmodus, want ik kan de optie 'Modus selecteren' niet vinden.

Als u de optie Modus selecteren niet kunt vinden in het menu Configuratie zoals hieronder wordt getoond, dan ondersteunt de versie van ControlCenter4 die op uw computer is geïnstalleerd alleen de Geavanceerde modus. Werk ControlCenter4 bij naar de meest recente versie. Die versie ondersteunt zowel de Geavanceerde modus als de Startmodus. U doet dit met de ControlCenter4 Update Tool. Klik hier om het updateprogramma voor ControlCenter4 te downloaden.

[ControlCenter4 met alleen de Geavanceerde modus]

Het menu Configuratie van ControlCenter4 met alleen de Geavanceerde modus

[ControlCenter4 met Geavanceerde modus en de Startmodus]

Het menu Configuratie van ControlCenter4 met zowel de Geavanceerde modus als de Startmodus

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, MFC-9460CDN, MFC-9465CDN, MFC-9970CDW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW