MFC-J6910DW

Hoe sla ik een eentoetsnummer of snelkiesnummer op vanuit Overz. beller-ID?

• De beller-id (nummerweergave) is een dienst van het telefoonbedrijf. De precieze naam kan per land verschillen.

• Ook per telefoonbedrijf kunnen er verschillen in namen zijn. Informeer bij uw telefoonbedrijf naar de diensten die bij u worden aangeboden.

Als u een abonnement neemt op de nummerweergave van uw telefoonbedrijf kunt u eentoets- of snelkiesnummers opslaan vanuit de functie Overz. beller-ID van uw Brother-apparaat. Dit gaat als volgt:
*Als het Brother-apparaat een aanraakscherm heeft, volg dan hieronder de stappen bij 'Voor modellen met een aanraakscherm'.

1. Druk op Fax.

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Overz. beller-ID te kiezen. Druk op OK.

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om het nummer te kiezen dat u wilt opslaan. Druk op OK.

4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om toevoegen aan telefoonboek. Druk op OK.

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om de tweecijferige eentoets- of snelkieslocatie te kiezen waaronder u het nummer wilt opslaan.

• Eentoetsnummers beginnen met * (bijvoorbeeld * 0 2).

• Snelkieslocaties beginnen met # (bijvoorbeeld # 0 2).

6. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op OK als u de weergegeven naam wilt opslaan.

• Voer de naam (maximaal 16 tekens) in met de cijfertoetsen. Druk op OK.

• Druk op OK om het nummer op te slaan zonder naam erbij.

7. Druk op OK om het fax- of telefoonnummer te bevestigen.

8. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    (Bij eentoetsnummers is deze stap mogelijk niet nodig).

• Voer een tweede fax- of telefoonnummer (maximaal 20 cijfers) in. Druk op OK.

• Druk op OK als u geen tweede nummer wilt opslaan.

9. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Voltooien te kiezen. Druk op OK.

10. Druk op Stop/Eindigen.

<Voor modellen met een aanraakscherm>

1. Druk op afbeelding (Oproepoverzicht).

2. Druk op Overz. beller-ID.

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om het nummer weer te geven dat u wilt opslaan.

4. Druk op Meer.

5. Ga op een van de volgende manieren te werk:

Ga als volgt te werk om het nummer op te slaan als eentoetsnummer:

1. Druk op Toevoegen Directkies.

2. Ga op een van de volgende manieren te werk om te bepalen waar het nummer wordt opgeslagen:

• Druk op OK als u de eerstvolgende vrije locatie wilt gebruiken.

• Voer met de knoppen op het aanraakscherm een ander getal in als u een andere locatie wilt gebruiken. Druk op OK.

Als de gekozen locatie al in gebruik is, werkt de knop OK op het display niet. Kies een andere locatie.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op OK als u de weergegeven naam wilt opslaan.

• Voer de naam (maximaal 16 tekens) in met de knoppen op het aanraakscherm. Druk op OK.

• Druk op OK om het nummer op te slaan zonder naam erbij.

2. Druk opnieuw op OK om het fax of telefoonnummer te bevestigen.

• Ga als volgt te werk om het nummer op te slaan als snelkiesnummer:

1. Druk op Nw snelkiesnr.

2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op OK als u de weergegeven naam wilt opslaan.

• Voer de naam (maximaal 16 tekens) in met de knoppen op het aanraakscherm. Druk op OK.

• Druk op OK om het nummer op te slaan zonder naam erbij.

3. Druk op OK om het fax- of telefoonnummer dat u wilt opslaan te bevestigen.

4. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Voer een tweede fax- of telefoonnummer (maximaal 20 cijfers) in met de knoppen op het aanraakscherm. Druk op OK.

• Druk op OK als u geen tweede nummer wilt invoeren.

5. Ga op een van de volgende manieren te werk om te bepalen waar het nummer wordt opgeslagen:

• Druk op OK als u de eerstvolgende vrije snelkieslocatie wilt gebruiken.

• Voer met de knoppen op het aanraakscherm een code van twee cijfers in als u een andere snelkieslocatie wilt gebruiken. Druk op OK.

• Snelkieslocaties beginnen met # (bijvoorbeeld # 0 2).

• Als de gekozen tweecijferige snelkieslocatie al in gebruik is, werkt de knop OK op het display niet. Kies een andere locatie.

6. Druk op OK om de instellingen die op het display worden weergegeven te bevestigen.

7. Druk op Stop/Eindigen.

Verwante modellen

MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW