MFC-J6540DW(E)

Wanneer ik via HTTPS toegang krijg tot Web Based Management, krijg ik een beveiligingswaarschuwing dat de verbinding niet privé is of dat de site niet veilig is.

Als u HTTPS gebruikt voor toegang tot Web Based Management en uw browser een beveiligingswaarschuwing weergeeft, kunt u nog steeds veilig toegang krijgen tot Web Based Management door het volgende te doen:

Om te voorkomen dat het waarschuwingsdialoogvenster wordt weergegeven, installeert u een zelfondertekend certificaat om SSL/TLS-communicatie te gebruiken.
> Klik hier om te zien hoe u een beveiligingswaarschuwing kunt voorkomen.

> Google Chrome™
> Safari
> Microsoft Edge
> Internet Explorer®

Google Chrome™

1. Start Google Chrome™.
  2. Typ het  IP-adres van het apparaat  "https://IP-adres van het apparaat” in de adresbalk van Google Chrome (waarbij "het IP-adres van het apparaat” staat is het IP-adres van het Brother apparaat).
    Bijvoorbeeld: https://192.168.1.2
  3. Wanneer de beveiligingswaarschuwing "Your connection is not private " (uw verbinding is niet privé) wordt weergegeven, klikt u op Advanced (Geavanceerd) .
    Fout

Als u Web Based Management via HTTP opent, klikt u op Open veilig inloggen.
    Open beveiligde aanmelding

4. Klik op de koppeling Doorgaan naar "IP-adres van apparaat” (onveilig) .
    Ga verder
  5. U hebt nu toegang tot Web Based Management.
    Beheer via een webbrowser

Safari

1. Start Safari.
  2. Typ het  IP-adres van het apparaat  "https://IP-adres van het apparaat” in de adresbalk van Safari (waarbij "het IP-adres van het apparaat” staat is het IP-adres van het Brother apparaat).
    Bijvoorbeeld: https://192.168.1.2
  3. Wanneer de beveiligingswaarschuwing "This Connection is not Private " (deze verbinding is niet privé) wordt weergegeven, klikt u op Show Details (Details weergeven) .
    Fout

Als u Web Based Management via HTTP opent, klikt u op Open veilig inloggen.
    Open beveiligde aanmelding

4. Klik op de link naar deze website.
    bezoek deze website
  5. U hebt nu toegang tot Web Based Management.
    Beheer via een webbrowser

Microsoft Edge

1. Start Microsoft Edge.
  2. Typ het  IP-adres van het apparaat  "https://IP-adres van het apparaat” in de adresbalk van Microsoft Edge  (waarbij "het IP-adres van het apparaat” staat is het IP-adres van het Brother apparaat).
    Bijvoorbeeld: https://192.168.1.2
  3. Wanneer de beveiligingswaarschuwing "Your connection is't private " (uw verbinding is niet privé) wordt weergegeven, klikt u op Advanced (Geavanceerd) .
    Fout

Als u Web Based Management via HTTP opent, klikt u op Open veilig inloggen.
    Open beveiligde aanmelding

4. Klik op de koppeling Doorgaan naar "IP-adres van het apparaat” (onveilig) .
    Ga verder

5. U hebt nu toegang tot Web Based Management.
    Beheer via een webbrowser

Internet Explorer®

1. Start Internet Explorer®.
  2. Typ het  IP-adres van het apparaat  "https://IP-adres van het apparaat” in de adresbalk van Internet Explorer (waarbij "het IP-adres van het apparaat” staat is het IP-adres van het Brother apparaat).
    Bijvoorbeeld: https://192.168.1.2
  3. Wanneer de beveiligingswaarschuwing "This site is not secure " (deze site is niet veilig) verschijnt, klikt u op More information (meer informatie) .
    Fout

Als u Web Based Management via HTTP opent, klikt u op Open veilig inloggen.
    Open beveiligde aanmelding

4. Klik op Ga naar de webpagina (niet aanbevolen).
    webpagina

5. U hebt nu toegang tot Web Based Management.
    Beheer via een webbrowser

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

ADS-1800W, ADS-4100, ADS-4300N, ADS-4500W, ADS-4700W, ADS-4900W, DCP-B7620DW, DCP-J1050DW, DCP-J1140DW, DCP-J1200W(E), DCP-J1800DW, DCP-L2620DW, DCP-L2622DW, DCP-L2627DW(XL), DCP-L2627DWE, DCP-L2640DN, DCP-L2660DW, DCP-L2665DW, DCP-L3515CDW, DCP-L3520CDW(E), DCP-L3527CDW, DCP-L3555CDW, DCP-L3560CDW, DCP-L5510DW, HL-B2180DW, HL-J6010DW, HL-L2400DW, HL-L2400DWE, HL-L2442DW, HL-L2445DW, HL-L2447DW, HL-L2460DN, HL-L2865DW, HL-L3215CW, HL-L3220CW(E), HL-L3240CDW, HL-L5210DN, HL-L5210DW, HL-L5215DN, HL-L6210DW, HL-L6410DN, HL-L6415DN, HL-L8230CDW, HL-L8240CDW, HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-B7800DN, MFC-B7810DW, MFC-EX670, MFC-EX910, MFC-J1010DW, MFC-J4335DW(XL), MFC-J4340DW(E), MFC-J4535DWXL, MFC-J4540DW(XL), MFC-J5340DW(E), MFC-J5740DW, MFC-J5955DW, MFC-J6540DW(E), MFC-J6940DW, MFC-J6955DW, MFC-J6957DW, MFC-J6959DW, MFC-L2800DW, MFC-L2802DN, MFC-L2802DW, MFC-L2827DW(XL), MFC-L2835DW, MFC-L2860DW, MFC-L2860DWE, MFC-L2862DW, MFC-L2922DW, MFC-L3740CDW(E), MFC-L3760CDW, MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L5715DN, MFC-L6710DW, MFC-L6910DN, MFC-L6915DN, MFC-L8340CDW, MFC-L8390CDW, MFC-L9630CDN, MFC-L9635CDN, MFC-L9670CDN