MFC-J6520DW

Waar bevindt zich de USB-poort op het apparaat?

De USB-poort bevindt zich binnen in het apparaat.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

1. Open het scannerdeksel. Het deksel moet stevig in de geopende stand staan.

Scannerdeksel optillen

2. Steek de USB-kabel in de USB-poort die met het symbool USB-symbool is aangegeven (1). U vindt de USB-poort binnen in het apparaat (zie hieronder).

USB-kabel aansluiten

3. Leid de USB-kabel voorzichtig door het kabelgootje en laat de kabel achter uit het apparaat komen. Steek de kabel in uw computer.

Ingang voor USB-kabel
    • Sluit het apparaat NIET aan op een USB-poort in een toetsenbord of een USB-hub zonder voeding. Brother raadt u aan om het apparaat rechtstreeks aan te sluiten op de computer.
    • Zorg ervoor dat de kabel niet in de weg zit van de klep. De klep moet dicht, want anders krijgt u een foutmelding.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J4110DW, DCP-J4120DW, MFC-J4410DW, MFC-J4420DW, MFC-J4510DW, MFC-J4610DW, MFC-J4620DW, MFC-J4710DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5720DW, MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW