MFC-J6510DW

Waarom drukt mijn Brother-apparaat soms een verzendrapport af, terwijl ik dat heb uitgeschakeld?

Ook al hebt u het verzendrapport uitgeschakeld door te kiezen voor Uit, Uit+Beeld, Uit2 of Uit2+Beeld, dan wordt het rapport in de volgende omstandigheden toch nog afgedrukt:

• Als een fax die u probeert te verzenden mislukt door een verzendfout.
    BEZIG/NEE

• Als de fax wel goed wordt verzonden, maar het ontvangende apparaat het formaat wijzigt van het document dat u hebt verzonden.

•
  •
  •
  •
  • Als u op Kleur Start drukt om een fax te verzenden (zwart-wit of kleur), maar het ontvangende apparaat drukt af in zwart-wit.
    COLOR

- Als u Uit2 of Uit2+Beeld kiest, wordt het rapport alleen afgedrukt als uw fax mislukt door een verzendfout.

- Ook al stelt u Uit+Beeld in voor het verzendrapport, u krijgt geen afbeelding in uw verzendrapport bij verzending van een kleurenfax.

- Klik hier voor meer informatie over het instellen van het verzendrapport.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-J410, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW, MFC-J6920DW, MFC-J825DW