MFC-J6510DW

Document scannen en de scan opslaan in een map (lokaal of netwerk) met de scanknop op mijn Brother-apparaat

U kunt een document scannen en de scan opslaan in een map naar wens door te drukken op de scanknop op het bedieningspaneel van het Brother-apparaat.

*Als het Brother-apparaat een aanraakscherm heeft, volg dan hieronder de stappen bij 'Voor modellen met een aanraakscherm'.

Als u de scaninstellingen wilt wijzigen, klik dan hier voor aanwijzingen.

1. Laad uw document.
  2. Druk op Scannen.
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Scan nr bestand te kiezen.
  4. Druk op OK.
  5. (Voor netwerkgebruikers)
    1. Druk op de pijl omhoog of omlaag om de naam te kiezen van de computer die de gegevens moet ontvangen.
      Opmerking:
      Als de computer niet wordt weergegeven, klik dan hier voor een oplossing.
    2. Druk op OK.
    3. Als u op het display wordt gevraagd een pincode in te voeren, voert u de viercijferige code voor de doelcomputer in op het bedieningspaneel en drukt u vervolgens op OK.
  6. Druk op Mono Start of Kleur Start.
<Voor modellen met een aanraakscherm>
  1. Laad uw document.
    Als u dubbelzijdig wilt scannen, legt u het document met de bedrukte zijde naar boven en de bovenkant eerst in de ADF.
  2. Druk op Scannen.
  3. Druk op de pijl naar links of rechts om naar bestand te kiezen.
  4. (Voor netwerkgebruikers)
    1. Druk op de pijl omhoog of omlaag om de naam weer te geven van de computer die de gegevens moet ontvangen.
      Opmerking:
      Als de computer niet wordt weergegeven, klik dan hier voor een oplossing.
    2. Kies de doelcomputer en druk op OK.
    3. Als u op het display wordt gevraagd een pincode in te voeren, voert u de viercijferige code voor de doelcomputer in op het bedieningspaneel en drukt u vervolgens op OK.
  5. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als u dubbelzijdig wilt scannen, gaat u naar stap 6.
    • Als u niet dubbelzijdig wilt scannen, gaat u naar stap 7.
  6. Druk op Duplex scannen.
    Druk op DuplexScan :lange zijde of DuplexScan :korte zijde.
  7. Druk op Mono Start of Kleur Start.

U kunt scannen vanaf uw computer met de handige toepassing ControlCenter. Zie de verwante vragen voor meer informatie over het gebruik van ControlCenter voor Windows of Macintosh.

Verwante modellen

MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW