MFC-J6510DW

Een document scannen en verzenden als bijlage bij een e-mail (voor Macintosh)

Met ControlCenter2 kunt u een document rechtstreeks scannen naar uw gebruikelijke e-mailprogramma en vervolgens verzenden als bijlage bij een e-mailbericht.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat en besturingssysteem.

1. Laad uw document.
  2. Klik op het tabblad Scan. Als u de scaninstellingen wilt wijzigen, klik hier om te zien hoe u de scaninstellingen kunt wijzigen.
  3. Klik op E-mail. Uw gebruikelijke e-mailprogramma wordt geopend en de gescande gegevens worden als bijlage toegevoegd aan een nieuw, leeg e-mailbericht.
    Als het venster Scan naar E-mail wordt geopend, klik op Start scannen. Uw gebruikelijke e-mailprogramma wordt gestart en de afbeelding wordt toegevoegd aan een nieuwe e-mail.

Klik op E-mail.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J140W, DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-9460CDN, MFC-9465CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW, MFC-J825DW