MFC-J6510DW

De gegevens van de draadloze verbinding zoeken (SSID, netwerksleutel en dergelijke) voor Mac OS X 10.4

Aan de hand van deze stappen kunt u de beveiligingsinstellingen van de draadloze verbinding achterhalen, mits uw Macintosh ook draadloos met het netwerk is verbonden. Als uw Macintosh met een Ethernet-kabel is verbonden met het netwerk of als u het programma Sleutelhangertoegang niet kunt openen, moet u voor de beveiligingsinstellingen van uw draadloze netwerk contact opnemen met de fabrikant van uw router of met uw netwerkbeheerder.

DEEL 1: WACHTWOORD VAN DRAADLOOS NETWERK ACHTERHALEN MET 'SLEUTELHANGERTOEGANG'

1. Klik op Ga => Hulpprogramma's => dubbelklik op Sleutelhangertoegang.

Dubbelklik op Sleutelhangertoegang.

2. Klik onder Sleutelhangers op Alle onderdelen en zoek uw netwerk in de lijst.

Opmerking: Als het netwerk niet voorkomt in de lijst onder Alle onderdelen, klik dan op Wachtwoorden en zoek uw netwerk in de lijst.

3. Dubbelklik op de netwerknaam (SSID) onder Naam.

Dubbelklik op de netwerknaam (SSID).

4. Schakel op het tabblad Kenmerken het selectievakje Toon wachtwoord in.

Schakel het selectievakje Toon wachtwoord in.

5. Voer wanneer u daarom wordt gevraagd het beheerderswachtwoord of het wachtwoord van de sleutelhanger in en klik op Sta één keer toe.

Voer het wachtwoord in en klik op Sta toe.

6. Noteer het wachtwoord dat in het veld Toon wachtwoord staat. Dit wachtwoord moet u gebruiken voor de verbinding met het draadloze netwerk.

Noteer het wachtwoord.

DEEL 2: VERIFICATIE VAN DRAADLOOS NETWERK ACHTERHALEN MET NETWERKHULPPROGRAMMA

1. Klik op het Apple-menu => Systeemvoorkeuren => Netwerk.

Klik op Netwerk.

2. Kies AirPort bij Toon.

Kies AirPort bij Toon.

3. Kies onder AirPort de optie Voorkeursnetwerken bij Log standaard in op:

Kies Voorkeursnetwerken.

4. Noteer de netwerknaam en het type beveiliging die u ziet in de lijst met voorkeursnetwerken.

Noteer de netwerknaam en het type beveiliging.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-340CW, DCP-375CW, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7055W, DCP-7070DW, DCP-750CW, DCP-770CW, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J525W, DCP-J715W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, HL-2135W, HL-2170W, HL-2270DW, HL-3070CW, HL-4070CDW, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, HL-5280DW, HL-5370DW, MFC-490CW, MFC-5895CW, MFC-640CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-790CW, MFC-845CW, MFC-885CW, MFC-8870DW, MFC-8890DW, MFC-9320CW, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW, MFC-J825DW