MFC-J615W

Kan ik een telefoon op dezelfde lijn als het Brother-apparaat aansluiten in de modus Fax/Telefoon?

BELANGRIJK:
Als u de modus Fax/Telefoon gebruikt, kunt u geen gewone gesprekken ontvangen op de voicemail of een antwoordapparaat.

Als u voicemail gebruikt op dezelfde telefoonlijn als het Brother-apparaat, raadpleeg dan Kan ik voicemail gebruiken op dezelfde lijn als mijn Brother-apparaat?.

Als u een antwoordapparaat gebruikt op dezelfde lijn als het Brother-apparaat, raadpleeg dan Hoe stel ik een antwoordapparaat in voor gebruik op dezelfde lijn als mijn Brother-apparaat?.

De ontvangstmodus Fax/Telefoon wordt gebruikt wanneer het Brother-apparaat en een telefoon dezelfde lijn gebruiken. In deze modus neemt het Brother-apparaat elke oproep automatisch aan na het ingestelde aantal keren overgaan (tenzij u eerder opneemt). U stelt dus in hoe vaak het Brother-apparaat en alle toestellen op dezelfde lijn overgaan voordat het Brother-apparaat de oproep aanneemt. Als het een faxbericht is, wordt dat afgedrukt. Als het een gewoon gesprek is, laat het apparaat een snel dubbel belsignaal horen dat anders is dan het normale belsignaal van het telefoonbedrijf (F/T Beltijd). Aan de hand van dit speciale belsignaal weet u dat u het gesprek moet aannemen.

Als u de oproep aanneemt op een ander toestel of op een externe telefoon die is aangesloten op de met EXT aangegeven aansluiting op het Brother-apparaat en u hoort elke drie seconden een toon (automatische fax) of stilte (handmatige fax), druk dan op *51 (code voor faxontvangst) op de telefoon, wacht totdat het Brother-apparaat overneemt (piepgeluiden) en hang vervolgens op. Als u een gesprek aanneemt op een ander toestel of op een externe telefoon die is aangesloten op de met EXT aangegeven aansluiting op het Brother-apparaat gedurende de F/T Beltijd, dan hoort u de bijbehorende belsignalen. Als u het gesprek wilt overnemen van het Brother-apparaat, drukt u op #51 (antwoordcode van telefoon) op de telefoon. U kunt nu spreken met de beller.

Volg de onderstaande aanwijzingen om Bel Vertraging in te stellen:
  1. Druk op de knop voor de faxmodus, als deze knop niet brandt.
  2. Druk op Menu => Fax => Ontvangstmenu => Bel Vertraging.
  3. Maak een keuze hoeveel keer de lijn moet overgaan voordat het apparaat aanneemt.
  4. Druk op OK.
  5. Druk op Stop/Eindigen.

Als u meer toestellen hebt op dezelfde lijn als het apparaat of als u een abonnement hebt op onderscheiden belsignalen van het telefoonbedrijf, houd dan 4 aan bij Bel Vertraging.

Volg de onderstaande aanwijzingen om F/T Beltijd in te stellen:
  1. Druk op de knop voor de faxmodus, als deze knop niet brandt.
  2. Druk op Menu => Fax => Ontvangstmenu => F/T Beltijd.
  3. Maak een keuze hoelang het apparaat overgaat om u duidelijk te maken dat er een gesprek voor u is.
  4. Druk op OK.
  5. Druk op Stop/Eindigen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

FAX-2840, FAX-2845, MFC-235C, MFC-250C, MFC-260C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-465CN, MFC-490CW, MFC-5490CN, MFC-5890CN, MFC-6490CW, MFC-680CN, MFC-6890CDW, MFC-7320, MFC-7360N, MFC-7440N, MFC-7460DN, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-790CW, MFC-8370DN, MFC-8380DN, MFC-8510DN, MFC-8520DN, MFC-885CW, MFC-8880DN, MFC-8890DW, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9460CDN, MFC-9465CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-9970CDW, MFC-J410, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW, MFC-J825DW