MFC-J615W

Instellingen van de slaapstand aanpassen.

De slaapstand is een functie van uw Brother-apparaat waarmee u het stroomverbruik vermindert wanneer het apparaat niet in gebruik is. U kunt zelf instellen na hoeveel tijd het Brother-apparaat in de slaapstand gaat. Als u op een knop op het bedieningspaneel drukt of als het apparaat een fax of computergegevens ontvangt of een kopie maakt, zal de tijd opnieuw startenl.

Wanneer de machine In de slaapstand staat is het LCD- scherm leeg.

Als het Brother-apparaat in de slaapstand staat en u past de tijd voor de slaapstand aan, dan is de nieuwe instelling pas van kracht de volgende keer dat het apparaat gegevens van de computer of een fax binnenkrijgt of een kopie maakt.

Volg de onderstaande stappen om de optie Slaapstand van het Brother-apparaat in te stellen:

1. Druk op Instellingen of Menu.
  2. Druk op de pijl Omhoog of Omlaag om Standaardinstel. te selecteren. Druk op OK.
  3. Druk op de pijl Omhoog of Omlaag om Slaapstand te selecteren. Druk op OK.
  4. Druk op de pijl Omhoog of Omlaag om de tijd te selecteren dat uw Brother machine inactief is voordat deze in de slaapstand gaat. U kunt kiezen voor de tijdslengte van 1,2,3,5,10,30 of 60 minuten dat de machine inactief is voordat deze in de slaapstand gaat. Druk op OK.
  5. Druk op Stop/Eindigen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J125, DCP-J152W, DCP-J315W, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-5490CN, MFC-J410, MFC-J430W, MFC-J470DW, MFC-J480DW, MFC-J615W