MFC-J5930DW

Opties voor ontvangst in geheugen wijzigen

Als er zich in het geheugen van uw machine ontvangen faxen bevinden wanneer u de optie Ontvangst uit geheugen wijzigt, wordt op het LCD-scherm een van de volgende vragen weergegeven:

MFC-J5330DW/MFC-J5335DW

• Als ontvangen faxen al zijn afgedrukt, verschijnt de volgende vraag op het touchscreen: [Alle documenten wissen?]
    • Als u op [Ja] drukt, worden alle faxen in het geheugen gewist voordat de instelling wordt gewijzigd.
    • Als u op [Nee] drukt, worden de faxberichten in het geheugen niet gewist en blijft de instelling ongewijzigd.
  • Als zich faxen in het geheugen bevinden die niet zijn afgedrukt, verschijnt de volgende vraag op het touchscreen: [Alle faxen afdrukken?]
    • Als u op [Ja] drukt, worden alle faxen in het geheugen afgedrukt voordat de instelling wordt gewijzigd.
    • Als u op [Nee] drukt, worden de faxberichten in het geheugen niet afgedrukt en blijft de instelling ongewijzigd.
  • Als zich nog ontvangen faxen in het geheugen bevinden wanneer u de machine van [Fax Doorzenden (Fax doorzenden)], [Doorsturen naar cloud (Naar cloud doorst.)], of [Fax Opslaan (Fax opslaan)] overzet op [PC-Fax ontv.], drukt u op [<USB>] of de naam van de computer als u zich in een netwerk bevindt en drukt u vervolgens op [OK]. U wordt gevraagd of u Reserveafdruk wilt inschakelen.
    Op het touchscreen wordt het volgende weergegeven:

[Fax ⇒ PC zenden?]

• Als u op [Ja] drukt, worden faxen in het geheugen naar uw computer verzonden voordat de instelling wijzigt.
    • Als u op [Nee] drukt, worden de faxberichten in het geheugen niet gewist en blijft de instelling ongewijzigd.

MFC-J5730DW/MFC-J5930DW

• Als ontvangen faxen al zijn afgedrukt, verschijnt de volgende vraag op het touchscreen: [Alle documenten wissen?]
    • Als u op [Ja] drukt, worden alle faxen in het geheugen gewist voordat de instelling wordt gewijzigd.
    • Als u op [Nee] drukt, worden de faxberichten in het geheugen niet gewist en blijft de instelling ongewijzigd.
  • Als zich faxen in het geheugen bevinden die niet zijn afgedrukt, verschijnt de volgende vraag op het touchscreen: [Alle faxen afdrukken?]
    • Als u op [Ja] drukt, worden alle faxen in het geheugen afgedrukt voordat de instelling wordt gewijzigd.
    • Als u op [Nee] drukt, worden de faxberichten in het geheugen niet afgedrukt en blijft de instelling ongewijzigd.
  • Als zich nog ontvangen faxen in het geheugen bevinden wanneer u de machine van [Fax Doorzenden (Fax doorzenden)], [Doorsturen naar cloud (Naar cloud doorst.)], of [Fax Opslaan (Fax opslaan)] overzet op [PC-Fax ontv.], drukt u op [<USB>] of de naam van de computer als u zich in een netwerk bevindt en drukt u vervolgens op [OK]. U wordt gevraagd of u Reserveafdruk wilt inschakelen.
    Op het touchscreen wordt het volgende weergegeven:

[Fax ⇒ PC zenden?]

• Als u op [Ja] drukt, worden faxen in het geheugen naar uw computer verzonden voordat de instelling wijzigt.
    • Als u op [Nee] drukt, worden de faxberichten in het geheugen niet gewist en blijft de instelling ongewijzigd.

Verwante modellen

MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW