MFC-J5910DW

Een document scannen met Brother iPrint&Scan. (Alleen MacOS)

Volg de onderstaande stappen om een document te scannen met Brother iPrint&Scan in MacOS.
(Afbeeldingen of instellingen kunnen variëren, afhankelijk van de versie van de toepassing en het besturingssysteem.)

> Download en start Brother iPrint&Scan.
> Een document scannen met Brother iPrint&Scan.
> Configureer de instellingen voor de scanknop.
> De scaninstellingen configureren.
> Registreer de scaninstellingen die vaak worden gebruikt.

Download en start Brother iPrint&Scan.

Als u de Brother iPrint&Scan wilt gebruiken, moet u de Brother iPrint&Scan downloaden. Volg de onderstaande stappen om te downloaden en te installeren.

Brother iPrint&Scan is alleen beschikbaar voor MacOS v10.10 of hoger.

1. Download en installeer Brother iPrint&Scan vanuit de Apple App Store.
    > Klik hier om naar de Apple App Store te gaan.

Als u wilt scannen met de scanknop, installeert u de iPrint&Scan Push Scan Tool.

> Klik hier om de iPrint&Scan Push Scan Tool te downloaden vanuit het gedeelte Downloads.

2. Klik op Ga > Toepassing en dubbelklik op het pictogram iPrint&Scan.
  3. Als uw Brother-apparaat niet is geselecteerd, klikt u op Selecteer uw apparaat en volgt u de instructies op het scherm om uw Brother-apparaat te selecteren.

Scan een document met Brother iPrint&Scan.

U kunt een document scannen met Brother iPrint&Scan, de gegevens opslaan in een opgegeven bestandsindeling en openen vanuit opgegeven toepassingen.

1. Plaats het document.
  2. Klik op Scan.

Klik op Scan.

3. Wijzig zo nodig het documentformaat, kleurinstelling en de resolutie.
    Als u hoge resolutie selecteert, zijn de gescande gegevens van hoge kwaliteit, maar is de bestandsgrootte groot en duurt het lang om te scannen.
    Als u de helderheid en het contrast wilt wijzigen, klikt u op Alle instellingen en configureert u.
    > Klik hier om de scaninstellingen te configureren.
  4. Klik op Scan.
  5. Het scannen wordt gestart. Als u de volgende pagina wilt scannen, laadt u het document en klikt u op Pagina's toevoegen.
  6. Nadat u alle pagina's hebt gescand, klikt u op Opslaan op pc of Kopiëren naar toepassing.
  7. Configureer de bestandsnaam, map Opslaan, bestandstype, de naam van de toepassing enz.
    Als u op Instellingen klikt, kunt u de details configureren.

Configureer de instellingen voor de scanknop.

U kunt de scaninstellingen (doelmap, bestandstype, doeltoepassing, enz.) configureren wanneer u de Scanknop op uw Brother-apparaat gebruikt.

1. Klik op Scaninstellingen apparaat. Als het bericht wordt weergegeven, controleert u dit en gaat u naar de volgende stap.

Klik op Scaninstellingen apparaat

2. Selecteer de functie.
  3. Documentformaat, kleurinstelling en resolutie wijzigen.
    Als u hoge resolutie selecteert, zijn de gescande gegevens van hoge kwaliteit, maar de bestandsgrootte is groot en het scannen duurt lang.
    U kunt de bestandsnaam, doelmap, bestandstype, de toepassing enz. voor elke functie wijzigen zoals hieronder beschreven.
    Bestand
    U kunt de bestandsnaam, doelmap en het bestandstype wijzigen.
    Als u op Instellingen klikt, kunt u deze gegevens configureren.
    OCR
    Selecteer het bestandstype en uw standaard tekstverwerkingsprogramma.
    Als u op Instellingen klikt, kunt u de taal selecteren.
    Afbeelding
    Selecteer het bestandstype en de standaard grafische toepassing.
    E-mail (E-mail)
    Selecteer het bestandstype en de standaardtoepassing voor e-mail.
  4. Klik op OK en voltooi de instellingen.

Configureer de scaninstellingen.

Als u zich zorgen maakt over de helderheid of Ghost-effecten, kunt u deze als volgt corrigeren.

1. Klik op Scan of Scaninstellingen apparaat.
  2. Als u op Scaninstellingen apparaat klikt, selecteert u de functie.
  3. Klik op Alle instellingen.
  4. Het dialoogvenster Alle instellingen wordt weergegeven. U kunt deze correcties configureren.
    Documentcorrectie
    U kunt ghosting corrigeren en achtergrondkleur verwijderen, enz.
    Correctie beeldkwaliteit
    U kunt helderheid en contrast corrigeren, enzovoort
  5. Klik op OK en voltooi de instelling.

Registreer de scaninstellingen die het meest gebruikt worden.

U kunt scaninstellingen maken die u het meest gebruikt door deze op te slaan als uw workflow.
Later kunt u scannen met Workflow in plaats van de instellingen handmatig te wijzigen.

1. Klik op Workflow maken.
    Als het bericht wordt weergegeven, controleert u en klikt u op maken.

Workflow maken

2. Klik op Scan, selecteer de functies die u wilt registreren in Workflow. Volg daarna de instructies op het scherm.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-1510, DCP-1612W, DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J132W, DCP-J140W, DCP-J152W, DCP-J172W, DCP-J4110DW, DCP-J4120DW, DCP-J525W, DCP-J552DW, DCP-J562DW, DCP-J725DW, DCP-J752DW, DCP-J785DW, DCP-J925DW, DCP-L2500D, DCP-L2520DW, DCP-L2540DN, DCP-L2560DW, DCP-L8400CDN, DCP-L8450CDW, MFC-1810, MFC-1910W, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-8510DN, MFC-8520DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW, MFC-9460CDN, MFC-9465CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4420DW, MFC-J4510DW, MFC-J4610DW, MFC-J4620DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J480DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5720DW, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6520DW, MFC-J6710DW, MFC-J6720DW, MFC-J680DW, MFC-J6910DW, MFC-J6920DW, MFC-J825DW, MFC-J870DW, MFC-J880DW, MFC-L2700DW, MFC-L2720DW, MFC-L2740DW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)