MFC-J5910DW

Geheugen Vol

Er zijn enkele mogelijke oorzaken. Volg de oplossing voor uw oorzaak.

• Oorzaak 1: Het geheugen van de machine is vol.

Druk Stop/Exit en wacht tot alle handelingen in uitvoer gedaan zijn en probeer opnieuw.

Als geheugen vol melding verschijnt tijdens het scannen, druk Stop/Exit om te wissen of Black (Mono) Start om de gescande pagina's te versturen.
    als er meer als één pagina werd gecand, druk Black (Mono) Start om het gedeelte in het geheugen te versturen.

• Oorzaak 2: Het fax geheugen is vol.

Wis de gegevens in het geheugen. Om extra geheugen te winnen kunt u de Geheugen Ontvangst uitzetten.

Geheugen Ontvangst uitschakelen

1. Druk  Menu en kies  Fax => Ontvangst Menu => Geheugenontvangst  => Uit.

2. Als er ontvangen faxen in het geheugen blijven wanneeer je de geheugen ontvangst wijzigt, zal de machine u één van de volgende vragen stellen:
      Print Alle Faxen?

Wis alle faxen (Doc)?

Als u Ja drukt  zullen de faxen in het geheugen gewist of geprint worden vooraleer de instellingen wijzigen. Als er reeds een backup kopie is geprint zal het niet opnieuw worden geprint.

• Oorzaak 3: De geheugen kaart of USB Flash geheugen schijf die u gebruikt hebben niet genoeg vrije ruimte om het document te scannen.

Verwijder ongebruikte bestanden van uw geheugen kaart of USB Flash geheugen schijf om vrije ruimte te creërenDelete unused files from your memory card or USB Flash memory drive to make some free space and then try again.

Verwante modellen

MFC-J5910DW, MFC-J625DW