MFC-J5740DW

Papier is achter in het apparaat vastgelopen

Als een van de volgende berichten over een papierstoring op het LCD-scherm wordt weergegeven, volgt u de volgende stappen:
  • [Vast achter], [Opnieuw vast achter]
  • [Vast in MF-lade], [MF-lade opnieuw vastgel.]
  • [Handmatige invoersleuf vastgel.], [Handm. invoersleuf opn. vastgel.]
  • [Vast in lade2], [Opnieuw vast in lade2]
  1. Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact.
  2. Als er papier in de MF-lade ligt, verwijder dit dan. (MFC-J5740DW/MFC-J5955DW)
  3. Trek lade 1 (1) volledig uit het apparaat, zoals aangegeven door de pijl.
    image
    image

(MFC-J5740DW/MFC-J5955DW) Als [Vast in lade2] of [Opnieuw vast in lade2] op het LCD-scherm wordt weergegeven, trekt u lade 2 (2) volledig uit het apparaat, zoals aangegeven door de pijl.

image

Als u klaar bent, gaat u naar de volgende stap.

4. Als [Vast achter], [Opnieuw vast achter], [Vast in lade2] of [Opnieuw vast in lade2] op het LCD-scherm wordt weergegeven, doet u het volgende:
    1. Open de klep ter verwijdering van vastgelopen papier (1) aan de achterzijde van het apparaat.
      image
    2. Trek het vastgelopen papier langzaam uit het apparaat.
      image
    3. Sluit de klep ter verwijdering van vastgelopen papier. Zorg dat de klep goed gesloten is.
      image
  5. Als [Vast in MF-lade] of [MF-lade opnieuw vastgel.] op het LCD-scherm wordt weergegeven, duwt u de ontgrendelingshendel (1) naar de achterkant van het apparaat en trekt u het vastgelopen papier vervolgens uit de multifunctionele lade.
    image
  6. Als [Handmatige invoersleuf vastgel.] of [Handm. invoersleuf opn. vastgel.] op het LCD-scherm wordt weergegeven, trekt u het vastgelopen papier langzaam uit de sleuf voor handmatige invoer.
    image
  7. Gebruik beide handen en de vingergrepen aan beide zijden van het apparaat om de scannerklep (1) in de geopende stand te zetten.
    image
  8. Trek het vastgelopen papier (1) langzaam uit het apparaat.
    image
    image

Als het foutbericht op het LCD-scherm een herhaling betreft, bijvoorbeeld [Opnieuw vast achter], verplaatst u de printkop en verwijdert u eventueel papier uit dit gedeelte. Zorg ervoor dat er geen papierresten in de hoeken van het apparaat (1) en (2) achterblijven.

image

Als u klaar bent, gaat u naar de volgende stap.

BELANGRIJK
    • Als de printkop zich in de rechterhoek bevindt (zie illustratie), kunt u de printkop niet verplaatsen. Sluit de scannerklep en sluit het netsnoer opnieuw aan. Open nogmaals de scannerklep en houd imageingedrukt tot de printkop in het midden staat. Haal vervolgens de stekker van het apparaat uit het stopcontact en verwijder het papier.
      image
    • Als het papier onder de printkop is vastgelopen, moet u de stekker van het apparaat uit het stopcontact trekken en vervolgens de printkop bewegen om het papier te verwijderen.
    • Als u inkt op uw huid of kleding krijgt, wast u deze meteen af met zeep of een schoonmaakmiddel.
  9. Gebruik de vingergrepen aan beide zijden van het apparaat om de scannerklep voorzichtig te sluiten.
    image
  10. Duw de papierladen langzaam volledig in het apparaat.
    • MFC-J5340DW/MFC-J5345DW
      image
    • MFC-J5740DW/MFC-J5955DW
      image
  11. Steek de stekker weer in het stopcontact.
    image
    Als papier vaker vastloopt, kan het zijn dat een stukje papier in het apparaat vastzit.

imageimage Verwante informatie: Papiersnippers verwijderen

Verwante modellen

MFC-J5340DW(E), MFC-J5740DW, MFC-J5955DW