MFC-J5620DW

Glanzend papier wordt niet correct doorgevoerd.

Dit probleem doet zich vooral voor wanneer u papier gebruikt dat buiten de aanbevolen dikte valt voor dit apparaat.

Los dit op door meer papier in de papierlade te leggen. Als het probleem niet is verbeterd, controleert u de volgende punten.

Stap 1. Papier controleren

• Raadpleeg de gebruikershandleiding uit het gedeelte Handleidingen voor informatie over de specificaties van het Brother-apparaat voor glanzend papier.
  • Voor de beste afdrukkwaliteit wordt Brother Premium Glossy Paper aangeraden.

Stap 2. Controleren of het papier goed geladen is

• Laad glanzend papier met de glanzende zijde naar beneden. De gecoate zijde van glanzend papier glimt erg. Raak de glanzende (gecoate) zijde niet aan.
  • Als u Brother Premium Glossy Paper gebruikt, leg dit papier dan in de lade met het instructieblad (het steunvel in de verpakking) eronder. Dit kan het probleem ook oplossen.
  • Plaats het papier voorzichtig in de papierlade met de afdrukzijde naar beneden en de bovenrand eerst. Het papier moet goed plat in de lade liggen.
    Druk het papier niet te ver naar binnen, want dan kan het aan de achterkant van de lade omhoog komen met invoerproblemen als gevolg.

Stap 3. Papierinvoerrol schoonmaken

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.
  2. Trek de papierlade volledig uit het apparaat.

Als de laatste paar vellen in de lade tegelijk worden ingevoerd, maak dan het kussentje (1) schoon met een zachte pluisvrije doek die u bevochtigt met water.
    Na het reinigen veegt u het kussentje af met een droge, zachte pluisvrije doek om al het vocht te verwijderen.

afbeelding

3. Reinig de papierinvoerrollen (1) met een zachte pluisvrije doek die u bevochtigt met water. Draai langzaam aan de rollen, zodat het hele oppervlak wordt gereinigd. Na het reinigen veegt u de rollen af met een droge, zachte pluisvrije doek om al het vocht te verwijderen.

afbeelding
  4. Plaats de papierlade goed terug in het apparaat.
  5. Steek de stekker weer in het stopcontact.

Als het probleem niet is verbeterd, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brother via 'Contact'.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J4110DW, DCP-J4120DW, MFC-J4410DW, MFC-J4420DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW