MFC-J5330DW

Papierstoring

Er zijn verschillende oorzaken waardoor 'Papierstoring' kan worden weergegeven op het Brother-apparaat. Controleer de onderstaande stappen om de foutmelding te wissen.

Voor modellen met een FAX functie:
Voordat u de stekker uit het stopcontact trekt, kunt u de faxberichten uit het geheugen overbrengen naar uw computer of een ander faxapparaat zodat u geen belangrijke berichten hoeft te verliezen.

Oorzaak 1: Het papier is vastgelopen in de machine
Oorzaak 2: De papiergeleiders staan niet op het juiste papierformaat ingesteld
Oorzaak 3: De papierlade in niet juist geplaatst
Oorzaak 4: Het papier is niet correct geplaatst in de sleuf voor handmatige invoer
Oorzaak 5: Er zit papierstof op de papierinvoerrol

Oorzaak 1: Het papier is vastgelopen in de machine.

Verwijder het vastgelopen papier.
Controleer de display van uw apparaat, indicatie van uw Brother apparaat.
Eén van de volgende berichten zal verschijnen om aan te geven waar u het vastgelopen papier kunt vinden.

Wanneer er een herhaalde papierstoring is, probeer dan een andere handeling om het papier te verwijderen.

> Klik hier om weer te geven hoe u papiersnippers kunt verwijderen.

Oorzaak 2: Zorg ervoor dat de papiergeleiders op het juiste papierformaat staan.

Zorg ervoor dat de papiergeleiders op het juiste papierformaat staan.

Oorzaak 3: De papierlade is niet juist geplaatst

Controleer of de papierlade volledig in het apparaat is geplaatst.
klik hier om te zien hoe het vastgelopen papier uit de voorkant van het apparaat verwijderd kan worden.

Controleer of de papierlade goed in het apparaat geplaatst is zoals getoond op onderstaande afbeelding.
Indien de papierlade uit het apparaat steekt, plaats de papierlade juist.

Paper Tray

Oorzaak 4: Het papier is niet correct geplaatst in de sleuf voor handmatige invoer

Er is meer dan één vel papier in de sleuf voor handmatige invoer geplaatst.
-OF-
Een ander vel papier is in de sleuf voor handmatige invoer geplaatst voordat de display aangaf een ander vel papier te plaatsen.

Plaats niet meer dan één vel tegelijk in de sleuf voor handmatige invoer. Wacht totdat het display u aangeeft een ander vel papier te plaatsen voordat u zelf het vel papier in de sleuf voor handmatige invoert plaatst.

Verwijder het vastgelopen papier.
Eén van de volgende berichten zal verschijnen om aan te geven waar u het vastgelopen papier kunt vinden.

Oorzaak 5: Er zit papierstof op de papierinvoerrol

Maak de papierinvoerrol schoon.

> Klik hier om weer te geven hoe u de papierinvoerrollen reinigt.

Verwante modellen

MFC-J5330DW, MFC-J6530DW