MFC-J4610DW

Lade wijzigen die mijn Brother-apparaat gebruikt voor kopieën

U kunt de lade selecteren die uw Brother-apparaat gebruikt voor het kopiëren.

Om de standaardinstelling voor het ladegebruik te wijzigen :

Volg de onderstaande stappen om standaard lade-instelling te wijzigen.

1. Druk op image (Instellingen).
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven.
  3. Druk op Standaardinst.
  4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Lade-instelling te kiezen.
  5. Druk op Lade-instel.
  6. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Ladegebr.:Kopiëren weer te geven.
  7. Druk op Ladegebr.:Kopiëren
  8. Druk op Lade #1Lade #2, of Autom. Lade Kiezen.

Autom. Lade Kiezen hiermee kan het apparaat papier vanuit lade 1 of lade 2 invoeren met behulp van het papierformaat en de papiersoort die u voor elke lade hebt geprogrammeerd.

9. Druk op Home(Beginscherm).

De lade-instelling voor de volgende kopieeropdracht wijzigen

Volg de onderstaande stappen om de lade-instelling voor de volgende kopieeropdracht te wijzigen:

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Plaats het document dat u wilt Kopiëren met de bedrukte zijde naar omlaag in de automatische documentinvoer (ADF).
    • Plaats het document dat u wilt kopiëren met de bedrukte zijde omlaag op de glasplaat.

2. Druk op Kopiëren (Kopie).
  3. Voer met de cijfertoetsen het gewenste aantal exemplaren in.
  4. Druk op Opties.
  5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Lade instelling te kiezen.
  6. Druk op Lade instelling.
  7. Druk op Lade #1Lade #2, of Autom. Lade Kiezen.

Autom. Lade Kiezen hiermee kan het apparaat papier vanuit lade 1 of lade 2 invoeren met behulp van het papierformaat en de papiersoort die u voor elke lade hebt geprogrammeerd.

8. Als u geen kopieer instellingen meer wilt wijzigen, drukt u op OK.
  9. Druk op Mono Start of Kleur Start.

Verwante modellen

MFC-J4610DW