MFC-J4510DW

Configureer het printerstuurprogramma om correct geordende afdrukken te krijgen.

Het apparaat drukt normaal gesproken af vanaf pagina 1 en werpt deze met de bedrukte zijde naar boven uit, zodat de volgende pagina's op de vorige pagina's worden gestapeld en de afdrukken worden gestapeld op pagina 5, pagina 4, pagina 3, ..., pagina 1.

Als u correct geordende afdrukken wilt, gebruikt u de functie om in omgekeerde volgorde af te drukken. Met behulp van deze functie spoolt het printerstuurprogramma de hele taak op uw computer en verzendt de gegevens vanaf de laatste pagina naar de printer. Aangezien de printer afdrukt vanaf de laatste pagina voorwaarts, worden de afdrukken gestapeld Pagina 1, 2, 3, ..., Pagina 5. Houd u er rekening mee dat deze functie meer tijd kost..

Deze optie is niet hetzelfde als Omgekeerde volgorde, waarbij de afbeelding 180 graden wordt gedraaid.

Volg de onderstaande stappen om in omgekeerde volgorde af te drukken.

(Windows®)

1. Open Voorkeursinstellingen voor afdrukken. (Klik hier om weer te geven hoe u Voorkeursinstellingen voor afdrukken opent)

2. Klik op het tabblad Normaal, en selecteer het vakje Omgekeerde volgorde.

Win_ReverseOrder

3. Klik op Toepassen => OK.

(Macintosh)

1. Open het afdrukvenster.Klik hier om weer te geven hoe u het afdrukvenster opent.)

2. Klik op het pop-upmenu van de toepassing en kies vervolgens Papierverwerking.

3. Kies Omgekeerd voor Paginavolgorde.

Mac_ReverseOrder

4. Klik op Druk af.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J4110DW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4610DW, MFC-J4710DW