MFC-9970CDW

Zorg ervoor dat het papier niet twee keer door het apparaat gaat wanneer ik maar één pagina hoef af te drukken terwijl 2-zijdig afdrukken (duplex) is ingeschakeld in de printerdriver. (Alleen voor Windows)

Met de volgende procedure zorgt u ervoor dat het papier niet twee keer door het apparaat gaat. In sommige gevallen (afhankelijk van het gebruikte programma en besturingssysteem) biedt deze procedure echter geen uitkomst.

Dit probleem doet zich niet voor onder Macintosh.

De afbeeldingen kunnen verschillen afhankelijk van het besturingssysteem en uw Brother machine.

1.
    Open Eigenschappen van printer. (Klik hier om weer te geven hoe u Eigenschappen van printer opent.)

2. Klik op het tabblad Geavanceerd en schakel Geavanceerde afdrukfuncties inschakelen uit.
  1. Klik op Toepassen => OK.

In een zeldzaam geval kan de afdruksnelheid afnemen bij het afdrukken van grote aantallen van grote hoeveelheden gegevens uit bepaalde toepassingen of besturingssystemen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW, HL-4050CDN, HL-4070CDW, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, HL-5250DN, HL-5270DN, HL-5280DW, HL-5340D, HL-5350DN, HL-5370DW, HL-5380DN, HL-5440D, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DWT, HL-L2300D, HL-L2310D, HL-L2340DW, HL-L2350DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, MFC-8510DN, MFC-8520DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9460CDN, MFC-9465CDN, MFC-9970CDW