MFC-9970CDW

Op het display verschijnt de melding 'Vast: binnenin', wat kan ik doen?

Als Vast: binnenin op het display staat, kunt u het volgende doen:

De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

1. Schakel het apparaat uit met de aan-uitschakelaar. Trek eerst het telefoonsnoer los, maak vervolgens alle kabels los en trek dan de stekker van het stroomsnoer uit het stopcontact.

2. Druk op de knop om de klep aan de voorzijde te openen.

Afbeelding

3. Pak de groene greep van de drumeenheid. Trek de drumeenheid zo ver mogelijk naar buiten.

Afbeelding

4. Draai de groene vergrendeling (1) aan de linkerzijde van het apparaat linksom (ontgrendelen). Til de voorkant van de drum aan de groene grepen op en trek de drum zo uit het apparaat.

Afbeelding

• Wij raden u aan om de drumeenheid en/of tonercartridges op een schone, vlakke ondergrond te leggen. Leg er een stuk papier of een doek onder voor het geval u wat toner morst.
    • Voorkom schade aan het apparaat als gevolg van statische elektriciteit en raak de in de afbeelding getoonde contactpunten NIET aan.
      Afbeelding

• Draag de drumeenheid aan de groene grepen. Pak NOOIT de zijkanten van de drumeenheid vast.

5. Trek het vastgelopen papier langzaam naar buiten.

Afbeelding

6. Zorg ervoor dat de groene vergrendeling (1) in de ontgrendelde stand staat, zoals getoond in de figuur.

Afbeelding

7. Laat het uiteinde van de geleiders (2) van de drumeenheid samenvallen met Afbeelding (1) aan weerszijden van het apparaat en schuif de drum voorzichtig tot aan de groene vergrendeling in het apparaat.

Afbeelding

8. Draai de groene vergrendeling (1) rechtsom (vergrendelen).

Afbeelding

9. Duw de drumeenheid zo ver mogelijk naar binnen.

Afbeelding

10. Sluit de klep aan de voorzijde van het apparaat.

Als u het apparaat uitschakelt met Vast: binnenin op het display, worden vanaf de computer onvolledige gegevens afgedrukt. Voordat u het apparaat inschakelt, moet u eerst de afdrukspooltaak op uw computer verwijderen.

11. Steek eerst de stekker van het apparaat weer in het stopcontact en sluit vervolgens alle kabels en het telefoonsnoer opnieuw aan. Schakel het apparaat in met de aan-uitschakelaar.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, MFC-9460CDN, MFC-9465CDN, MFC-9970CDW