Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MFC-9880

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Ik maak gebruik van Windows. Ik heb de software geprobeerd te installeren, maar de installatie mislukte. Het deel van de software dat wel geïnstalleerd is, kan ik niet verwijderen. Wat kan ik doen?

Dit kan gebeuren als u de Volgende toets heeft ingedrukt na het installeren van PaperPort®  software. U had moeten wachten totdat de MFL-Pro Suite (MFC Software Suite) installer automatisch opstart .

Verwijder de software op de volgende manier:

STAP1: Hoe de driver te verwijderen
  1. Maak een tijdelijke map aan op uw harddisk om het gedownloade zelfuitpakkende bestand in op te slaan, bijv. C:\brodnt

2. Klik hier om het Uninstall Tool te downloaden, deze verwijdert de drivers.

3. Dubbelklik na voltooiing van het downloadproces op het gedownloade bestand om het uit te pakken.

4. "ZIP Self Decompression" verschijnt. Klik op DECOMPRESS.

5. Een bericht dat het proces succesvol verlopen is zal verschijnen. Klik op OK.

6. Vervolgens opent u de map die zojuist door het uitpakken is aangemaakt.

7. Dubbelklik op  DelInf32 (.exe kan als bestandsextensie staan) "Brother MFC Uninstaller" verschijnt.

Klik NIET op het DelInf_x.EXE met  ZIP als icoon.

1. Controleer of uw model in de lijst staat  onder "Please select the MODEL"  en selecteer uw aansluiting (USB of Parallel) onder "Please select connection type". Klik daarna op OK.

2. "Complete" zal verschijnen , Klik op OK.

3. Herstart de computer. De Brother Drivers zijn nu verwijderd.

4. Verwijder het netsnoer én de USB of Parallel kabel voordat u de machine weer installeert.

Indien u Windows 98/ 2000 gebruikt, zal deze procedure zowel de USB als de Parallel driver verwijderen, ondanks dat u er slechts 1 heeft gekozen.

STAP2:  Hoe verwijder ik "MFL-Pro Suite (MFC Software Suite)"

1. Indien u de software niet kan herinstalleren:

1. Klik hier om het bestand te downloaden en op te slaan op uw PC.
    2. Dubbelklik op het gedownloade bestand Dlinstrg.exe, het programma gaat nu lopen.

2. Indien u problemen heeft met het verwijderen om weer te installeren:

1. Klik hier  om het bestand te downloaden en op te slaan op uw PC.
    2. Dubbelklik op het gedownloade bestand DELREG.exe, het programma gaat nu lopen.

Nu kunt u de software opnieuw installeren vanaf de CD-rom volgens de instructies in de installatie handleiding. Indien u geen installatie handleiding meer heeft kunt u deze vinden op de downloads sectie op deze website.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-4020C, MFC-4820C, MFC-580, MFC-590, MFC-890, MFC-9070, MFC-9160, MFC-9180, MFC-9660, MFC-9760, MFC-9880