MFC-9460CDN

Een faxbericht verzenden zonder de documenten over te brengen naar het geheugen.

Met Direct verzenden kunt u uw faxberichten verzenden zonder ze eerst te scannen en naar het geheugen over te brengen.

Wanneer Direct verzenden is ingeschakeld, legt u het document in de ADF (automatische documentinvoer) of op de glasplaat en kiest u het gewenste faxnummer. Zodra uw faxlijn vrij is, wordt het faxnummer gekozen en wordt de fax meteen verzonden.

U kunt instellen dat altijd Direct verzenden moet worden gebruikt, maar u kunt deze functie ook alleen voor de volgende fax activeren.

Ga als volgt te werk om Direct verzenden in te schakelen:

1. Druk op de knop Fax (moet gaan branden).

2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Plaats het document dat u wilt faxen in de ADF.

• Plaats het document dat u wilt faxen met de bedrukte zijde omlaag op de glasplaat.

3. Druk op Menu en kies Fax => Verzendmenu => Direct Verzend.

4. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Voer deze stappen uit als Direct verzenden de standaardinstelling moet zijn bij het faxen:

1. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Aan te kiezen.

2. Druk op OK.

3. Ga naar stap 5.

• Voer deze stappen uit als u Direct verzenden alleen voor de volgende fax wilt gebruiken:

1. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Volgende Fax:Aan te kiezen.

2. Druk op OK.

3. Ga naar stap 5.

5. Druk op 2 en kies Nee als u de instellingen verder niet wilt aanpassen.

6. Voer het faxnummer van bestemming in.

7. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Druk op de knop Mono Start als wilt faxen in zwart-wit.

• Druk op de knop Kleur Start als wilt faxen in kleur.
  • Wanneer u Direct verzenden gebruikt en faxt vanaf de glasplaat, werkt automatisch herkiezen niet.

• Een kleurenfax wordt altijd direct verzonden, ook al hebt u Direct verzenden uitgeschakeld.

• Als het geheugen van het apparaat vol is en u een fax in zwart-wit wilt verzenden vanuit de ADF, wordt die fax altijd direct verzonden, ook al hebt u Direct verzenden uitgeschakeld.

• Als het geheugen van het apparaat vol is, kunt u pas weer faxen vanaf de glasplaat nadat u geheugen hebt vrijgemaakt.

Verwante modellen

MFC-9460CDN, MFC-9465CDN