MFC-9450CDN

In het LCD scherm verschijnt de foutmelding: “Printen onmogelijk 72”. Wat kan ik doen?

Mogelijkerwijs zal de machine niet goed werken als gevolg van condensvorming binnenin de machine. De oorzaak is een temperatuursverschil tussen de binnen- en de buitenkant van de machine.

Om de foutmelding op te heffen handelt u als volgt:

1. Open de voorklep, maar laat de machine aan staan.
  2. Laat de klep voor 30 min. open staan.
  3. Sluit vervolgens de klep.
  4. Schakel de machine uit en weer aan.

Om condensatievorming te vermijden, plaats nimmer de machine in een ruimte waar ernstige temperatuursschommelingen voorkomen, of in een vochtige ruimte.
Plaats de machine ook niet dicht bij een luchtbevochtiger.

Bedrijfsomstandigheden:

• Omgevingstemperatuur: 20 – 32,5 °C
  • Luchtvochtigheid: 20 – 80% (boven dauwpunt)

Mocht het probleem na bovenstaande handelingen niet zijn opgelost, dan heeft het apparaat mogelijk een mechanisch probleem. Neem contact op met "Brother klantenservice".

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW