MFC-9450CDN

Hoe wijzig ik de instelling Fax Waarnemen van mijn Brother-apparaat?

Wanneer u de functie Fax Waarnemen van het Brother-apparaat gebruikt, hoeft u niet op Zwart (Mono) Start, Kleur Start of de faxontvangstcode (*51, *91 in Nieuw-Zeeland) te drukken wanneer u een inkomende oproep aanneemt en faxtonen hoort.

Er zijn twee mogelijkheden voor Fax Waarnemen:

Aan houdt in dat het Brother-apparaat de oproepen automatisch aanneemt, ook al neemt u een toestel of een externe telefoon op. Wanneer u Ontvangst ziet op het display van het Brother-apparaat of piepgeluiden hoort door de hoorn van een toestel dat op dezelfde lijn als het Brother-apparaat is aangesloten, dan legt u de hoorn weer op de haak en uw Brother-apparaat doet de rest.

Uit wil zeggen dat u het Brother-apparaat zelf moet activeren door de hoorn van een toestel op dezelfde lijn als het Brother-apparaat op te nemen en een van de volgende dingen te doen:

- Als u bij het Brother-apparaat staat, drukt u op Zwart (Mono) Start of Kleur Start.
- Als u niet bij het Brother-apparaat in de buurt bent, drukt u op *51 (*91 in Nieuw-Zeeland).

Volg de onderstaande aanwijzingen om de instelling Fax Waarnemen van het Brother-apparaat te wijzigen:

1. Druk op de knop FAX als die niet (blauw) brandt.
  2. Druk op Menu en selecteer Fax => Ontvangstmenu => Fax Waarnemen.
  3. Druk op de knop met de pijl omhoog of omlaag en selecteer Aan of Uit.
  4. Druk op OK.
  5. Druk op Stop/Eindigen.

• Als Fax Waarnemen op Aan staat, maar het Brother-apparaat neemt een faxoproep niet automatisch over wanneer u de hoorn van een toestel of externe telefoon oppakt, druk dan op *51 (*91 in Nieuw-Zeeland).
  • Als u faxberichten verzendt vanaf een computer op dezelfde telefoonlijn als het Brother-apparaat en het apparaat onderschept uw oproepen, schakel Fax Waarnemen dan uit.

Verwante modellen

MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW