MFC-9450CDN

Kan ik faxberichten overbrengen naar de computer wanneer mijn apparaat een mechanisch probleem heeft?

U kunt faxberichten uit het geheugen van uw apparaat overbrengen naar de computer als een van de volgende meldingen op het LCD-scherm staat:

• Init. Onmog. XX
  • Afdrukken Onm. XX
  • Scannen Onm. XX
  • Fout in fuser

1. Als u op het bedieningspaneel op Menu hebt gedrukt en Service => Dataoverdracht => Fax overdracht hebt gekozen om te zien of er faxberichten in het geheugen zitten, drukt u op Stop/Eindigen.
  2. Zorg ervoor dat MFL-Pro Suite op uw computer is geïnstalleerd en schakel vervolgens op de computer de ontvangst van faxberichten in.
  3. Stel op het apparaat de optie Ontvang PC Fax in. Tijdens het instellen wordt op het LCD-scherm gevraagd of u faxberichten wilt overbrengen naar de computer.
  4. Druk op 1 als u alle faxberichten wilt overbrengen naar de computer. Druk op 2 als u de optie wilt afsluiten en de faxberichten in het geheugen wilt laten.
  5. U wordt op het LCD-scherm gevraagd of u Backup Print wilt gebruiken.
    Ga met de pijltjestoets omhoog of omlaag naar Uit en druk op OK. U kunt de Reserve afdruk niet gebruiken tot het mechanische probleem verholpen is.
  6. Druk op Stop/Eindigen.

• Meer informatie over het ontvangen van faxberichten op de computer vindt u in het desbetreffende hoofdstuk in de softwarehandleiding.
  • Als u na het verzenden van de faxberichten een foutmelding op het LCD-scherm krijgt, haal dan de stekker van het apparaat enkele minuten uit het stopcontact.

Verwante modellen

MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW