MFC-9450CDN

Hoe weet ik welke ontvangstmodus ik moet selecteren?

Welke ontvangstmodus u moet selecteren voor het Brother-apparaat hangt af van de apparaten en functies die worden gebruikt op de telefoonlijn waarop het Brother-apparaat is aangesloten. Raadpleeg de onderstaande informatie om te bepalen welke ontvangstmodus voor u het beste is.

Gebruikt u een nummer met onderscheiden belsignalen (Distinctive Ring) voor de ontvangst van faxberichten?

Brother gebruikt hiervoor de term onderscheiden belsignalen of Distinctive Ring, maar telefoonbedrijven kunnen hiervoor een andere naam gebruiken. Raadpleeg voor meer informatie Wat zijn 'onderscheiden belsignalen' en hoe programmeer ik die?.

Gebruikt u voicemail op dezelfde telefoonlijn als het Brother-apparaat?

Als u voicemail gebruikt op dezelfde telefoonlijn als het Brother-apparaat, loopt u de kans dat de voicemail en het Brother-apparaat met elkaar in conflict komen wanneer een oproep binnenkomt. Raadpleeg voor meer informatie Kan ik voicemail gebruiken op dezelfde lijn als mijn Brother-apparaat?.

Gebruikt u een antwoordapparaat op dezelfde telefoonlijn als het Brother-apparaat?

Het externe antwoordapparaat neemt automatisch elke oproep aan. Gewone gesprekken worden door het antwoordapparaat opgenomen en faxberichten worden afgedrukt. Kies Telefoon/Beantw. als ontvangstmodus. Raadpleeg voor meer informatie Hoe stel ik een antwoordapparaat in voor gebruik op dezelfde lijn als mijn Brother-apparaat?.

Gebruikt u het Brother-apparaat op een aparte faxlijn?

Het apparaat neemt elke oproep automatisch aan als fax. Kies Alleen fax als ontvangstmodus.

Gebruikt u het Brother-apparaat op dezelfde lijn als een telefoon?

• Wilt u automatisch gewone gesprekken en faxberichten ontvangen?

De ontvangstmodus Fax/Telefoon wordt gebruikt wanneer het Brother-apparaat en een telefoon dezelfde lijn gebruiken. Kies Fax/Telefoon. als ontvangstmodus. Raadpleeg voor meer informatie Kan ik een telefoon op dezelfde lijn als het Brother-apparaat aansluiten in de modus Fax/Telefoon?.

Belangrijk: Als u de modus Fax/Telefoon gebruikt, kunt u geen gewone gesprekken ontvangen op de voicemail of een antwoordapparaat.

• Verwacht u maar weinig faxberichten te ontvangen?

Kies Handmatig als ontvangstmodus. U hebt zelf controle over de telefoon en moet elke oproep zelf aannemen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-7320, MFC-7440N, MFC-7840W, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW