MFC-9340CDW

Een document veilig afdrukken met de functie Veilig afdrukken (Windows)

Veilig afdrukken wil zeggen dat een vertrouwelijk of gevoelig document pas wordt afgedrukt wanneer u een wachtwoord invoert op het bedieningspaneel van het apparaat.

afbeelding

De beveiligde gegevens worden van het apparaat gewist wanneer u het uitschakelt.

1. Selecteer de afdrukopdracht in uw toepassing.

2. Selecteer Brother [modelnaam] Printer en klik vervolgens op de knop voor de afdrukeigenschappen of afdrukvoorkeuren. Het venster van de printerdriver wordt weergegeven.

3. Klik op het tabblad Geavanceerd.

4. Klik op de knop Instellingen in het veld Veilig afdrukken en schakel vervolgens het selectievakje Veilig afdrukken in.

5. Voer uw wachtwoord van vier cijfers in en klik op OK.

U moet voor elk document een ander wachtwoord opgeven.

6. Klik op OK.

7. Druk af.

8. Veeg naar links of rechts op het bedieningspaneel van het apparaat of druk op de pijl naar links of rechts om de optie Veilig afdrukken weer te geven en druk vervolgens op Veilig afdrukken.

9. Veeg omhoog of omlaag of druk op de pijl omhoog of omlaag om de gebruikersnamen weer te geven en druk vervolgens op uw gebruikersnaam.
    Het display geeft de lijst van beveiligde taken voor die naam weer.

10. Veeg omhoog of omlaag of druk op de pijl omhoog of omlaag om de taak weer te geven en druk vervolgens op de afdruktaak.

11. Voer uw wachtwoord van vier cijfers in en druk vervolgens op OK.

12. Voer het gewenste aantal exemplaren in.

13. Druk op Start. De gegevens worden afgedrukt.
    Nadat de beveiligde gegevens zijn afgedrukt, worden ze uit het geheugen van het apparaat gewist.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW