MFC-9120CN

Ik gebruik Windows. Welke bestandsindeling hebben de bijlagen wanneer een document naar e-mail wordt gescand en is een speciale viewer nodig?

Wanneer u scant naar e-mail met de betreffende functie, hebt u de keuze uit de hieronder genoemde bestandsindelingen.
Voor TIFF en JPEG is geen speciale viewer nodig.

• Windows Bitmap (*.bmp)
  • JPEG (*.jpg)
  • TIFF (*.tif)
  • TIFF Multi-Page (*.tif)
  • Portable Network Graphics (*.png)
  • PDF (*.pdf)
  • Secure PDF (*.pdf)
  • XML Paper Specification (*.xps)
  • XML Paper Specification is beschikbaar voor Windows Vista of hoger of bij gebruik van toepassingen met ondersteuning voor XPS-bestanden.

• Als u het bestandstype op TIFF of TIFF Multi-Page instelt, kunt u kiezen uit ongecomprimeerd en gecomprimeerd.

Volg de onderstaande aanwijzingen als u het standaard gebruikte bestandstype voor e-mailbijlagen wilt wijzigen:

1. Klik met de rechtermuisknop op de knop E-mail in ControlCenter.

2. Klik op ControlCenter-configuratie.

3. Open het tabblad Bedieningsknop Software of Bedieningsknop Apparaat.

Met ControlCenter3 kunt u de Scan-knop op het apparaat (hardware) en de knop in ControlCenter3 (software) configureren voor de verschillende scanfuncties.

• Als u de softwareknop in ControlCenter3 wilt configureren, kiest u het tabblad Bedieningsknop Software.
    • Als u de Scan-knop op het apparaat wilt configureren, kiest u het tabblad Bedieningsknop Apparaat.

4. Selecteer de gewenste optie in de keuzelijst Type Bestand en klik op OK.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-195C, DCP-365CN, DCP-375CW, DCP-8070D, DCP-8085DN, DCP-9010CN, DCP-J125, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J715W, MFC-295CN, MFC-8370DN, MFC-8380DN, MFC-8880DN, MFC-8890DW, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-J410, MFC-J615W