MFC-8890DW

Wijzigingen in inhoud die in het adresboek opgeslagen zijn worden niet doorgevoerd in de opgeslagen snelkiesnummers in Windows.

Als u iets hebt veranderd in het adresboek, verandert het snelkiesnummer NIET automatisch mee.

Als u een vermelding in het adresboek wijzigt, volg dan de onderstaande stappen om het snelkiesnummer opnieuw op te slaan.

1. Klik op de setup-knop om het dialoogvenster Brother PC-FAX Setup te openen.

afbeelding01

Opmerkingen:
    U kunt het dialoogvenster Brother PC-FAX Setup ook openen door te klikken op Start => Programma's => Brother => [Modelnaam] of [Modelnaam] LAN => PC-FAX verzenden => PC-FAX Setup.

2. Klik op het tabblad Snelkies.

afbeelding 02

3. Selecteer onder Snelkies de knop met de persoon of groep die u in het adresboek hebt gewijzigd. Klik vervolgens op Wissen.

afbeelding 03

4. Klik op de Snelkies-knop die u wilt programmeren.

afbeelding 04

5. Klik opnieuw op de naam of de groep die u wilt opslaan onder de Snelkies-knop en klik op Toevoegen.

afbeelding 05

6. Het snelkiesnummer is nu geregistreerd met de nieuwe gegevens. Klik op OK.

afbeelding 06

(Windows 7 of eerder)

Als u de onderstaande update installeert, wordt een melding weergegeven om u het nummer of adres van de bestemming te laten bevestigen bij het verzenden van een fax met behulp van een sneltoets. Wanneer u een snelkiesnummer opslaat, wordt bovendien een melding weergegeven om aan te geven dat wijzigingen in het adresboek niet worden doorgevoerd in de opgeslagen snelkiesnummers.

1. Maak een tijdelijke map (bijvoorbeeld: C:\brodnt) op de harde schijf voor het zichzelf uitpakkende bestand.
  2. Klik hier om de update te downloaden. (7,07 MB)
  3. De Brother-licentieovereenkomst voor eindgebruikers wordt weergegeven. Klik op I ACCEPT als u akkoord gaat met de voorwaarden.
  4. Download het bestand naar de tijdelijke map die u in stap 1 hebt gemaakt.
  5. Na het downloaden opent u de map en dubbelklikt u op PCFAXUPD.EXE.
  6. De installatie gaat van start. Volg de installatie-instructies op het scherm.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

FAX-1840C, FAX-2440C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-235C, MFC-240C, MFC-250C, MFC-260C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-3240C, MFC-425CN, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-490CW, MFC-5440CN, MFC-5460CN, MFC-5490CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-620CN, MFC-640CW, MFC-6490CW, MFC-660CN, MFC-680CN, MFC-6890CDW, MFC-7225N, MFC-7320, MFC-7420, MFC-7440N, MFC-7820N, MFC-7840W, MFC-790CW, MFC-8220, MFC-8370DN, MFC-8380DN, MFC-8440, MFC-845CW, MFC-8460N, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-885CW, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-8880DN, MFC-8890DW, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9420CN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9460CDN, MFC-9465CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-9970CDW