MFC-8880DN

Hoe kan ik de instelling van de slaapstand veranderen?

Als u de slaapstand instelt verbruikt de machine minder energie, omdat de fuser wordt uitgezet terwijl deze inactief is.
U kunt kiezen hoelang de machine inactief moet zijn voor deze naar de slaapstand overgaat. Als de machine een fax*indien van toepassing of computergegevens ontvangt of een kopie maakt wordt de timer automatisch gereset. Wanneer de machine zich in slaapstand bevindt, wordt slaapstand op het LCD-scherm weergegeven. Bij afdrukken of kopiëren vanuit de slaapstand, duurt het even tot de fuser is opgewarmd.

Volg de onderstaande stappen om de slaaptijd aan te passen:

1. Druk op Menu en selecteer Standaardinst. => Bespaarstand => Slaapstand.

2. Gebruik het bedieningspaneel om in te stellen hoe lang de machine inactief moet zijn voordat deze in slaapstand over gaat. Als u bijvoorbeeld 05 invoert zal de machine 5 minuten wachten alvorens hij in de slaapstand gaat.

3. Druk op OK.

4. Druk op Stop/Eindigen

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-8070D, DCP-8085DN, MFC-8370DN, MFC-8380DN, MFC-8880DN, MFC-8890DW