MFC-8870DW

Ik kan geen verbinding maken met de Active Directory die wordt uitgevoerd op Windows Server  2003 met behulp van de LDAP-functie. Het foutbericht "foutcode=8" wordt weergegeven aan het einde van de configuratie met Web Based Management, of het foutbericht "Server time-out" wordt weergegeven op het LCD-scherm. Wat moet ik doen?

Het apparaat van Brother ondersteunt alleen eenvoudige verificatie. Gecodeerde verificatie en SSL/TLS worden niet ondersteund.

Volg de onderstaande procedure om de instellingswaarde op de Active Directory-server te controleren en te wijzigen.

1. Start Beveiligingsbeleid voor domeincontroller vanuit Systeembeheer.
  2. Selecteer "Beveiligingsinstellingen" => "Lokaal beleid" => "Beveiligingsopties"
  3. Stel Vereisten voor handtekening van LDAP-server in op "Geen" bij Domeincontroller.
  4. Start de Active Directory-server opnieuw op.

Verwante modellen

MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-9840CDW