MFC-8870DW

Bij het scannen van een document van Letter-formaat wordt de rand van het document niet gescand. Hoe kan ik dit probleem oplossen?

Dit probleem kan zich voordoen als u scant met behulp van het TWAIN-stuurprogramma..

Er is een patch-bestand beschikbaar waarmee dit probleem kan worden opgelost. U kunt de patch downloaden en installeren aan de hand van de onderstaande instructies.

Opmerking voor gebruikers van Windows 2000/XP:

U moet zich aanmelden als Administrator.

1. Sluit het venster Scanner Setup.

2. Klik hier om het downloaden van het patch-bestand te starten.

3. De gebruiksrechtovereenkomst van Brother wordt weergegeven. Als u akkoord gaat met de voorwaarden, klikt u op I ACCEPT.

4. "Bestand downloaden" verschijnt, klik op Opslaan.

5. "Opslaan als" wordt weergegeven. Klik in de vervolgkeuzelijst "Opslaan In" op Bureaublad.
    Klik vervolgens op Opslaan om het patch-bestand op te slaan op uw bureaublad. Het downloaden van het patch-programma naar uw bureaublad wordt nu gestart.

6. Nadat het downloaden is voltooid, dubbelklikt u op ALFB_SCN.EXE.

7. "Zip Self-Decompression" wordt weergegeven. Klik op DECOMPRESS.

8. Het bericht "The decompression process was successful" wordt weergegeven. Klik op OK.

9. Ga naar het bureaublad en zoek het pictogram met de naam BrRepairALini.exe. Dit is het patch-programma.

10. Dubbelklik op BrRepairALini.exe.

11. Klik op OK wanneer dit is voltooid.

12. Start Windows opnieuw op. Deze instellingen worden nu van kracht.

Verwante modellen

DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW