Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

MFC-8840DN

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Onder Mac OS X kan ik de PC-FAX-functie niet gebruiken in het netwerk. Wat moet ik doen?

In Mac OS X werkt de PC-FAX-functie alleen via het netwerk met AppleTalk.

Als u in Afdrukbeheer hebt gekozen voor afdrukken met Windows, SNMP of IP, moet u dit veranderen in AppleTalk.

Volg de onderstaande aanwijzingen om de instelling aan te passen:

1. Selecteer Programma's in het menu Ga.
  2. Open de map Hulpprogramma's.
  3. Open het pictogram Afdrukbeheer.
  4. Klik op de knop Voeg printer toe....
  5. Selecteer AppleTalk.
  6. Selecteer BRN_xxxxxx_P1 (xxxxxx zijn de laatste zes cijfers van het Ethernet-adres, als type wordt Brother Laser aangegeven) en klik vervolgens op de knop Voeg toe.

De PS-driver biedt geen ondersteuning voor PC-FAX in het netwerk.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-8220, MFC-8420, MFC-8440, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN