MFC-8460N

Hoe krijg ik de melding dat ik het papierformaat moet controleren van het display?

Op het display wordt weergegeven dat u het papierformaat moet controleren, als u het verkeerde papierformaat in de papierlade hebt geplaatst.

U kunt negen papierformaten gebruiken voor het afdrukken van kopieën: A4, Letter, Legal, Executive, A5, A6, B5, B6 en Folio. Gebruikers van een MFC kunnen de volgende vier formaten ook gebruiken voor het afdrukken van faxberichten: A4, Letter, Legal en Folio. Lade 2 is niet geschikt voor A6-papier.
Wanneer u het formaat van het papier in de lade wijzigt, moet u ook de instelling voor het papierformaat wijzigen, zodat uw gegevens op de pagina passen.

1. Controleer of het papier goed in lade ligt. U doet dit als volgt:

1. Trek de papierlade volledig uit het apparaat.
    2. Waaier de stapel papier los om papierstoringen te voorkomen.
    3. Druk op de blauwe ontgrendeling van de papiergeleiders (rechterkant apparaat) en schuif de papiergeleiders tegen het papier. De geleiders moeten goed in de sleuf zitten.

Voor papier van Legal-formaat drukt u op de blauwe hendel aan de achterkant van de lade en vervolgens trekt u de achterkant van de papierlade naar buiten. Als de achterkant van de papierlade niet wil bewegen, is de lade mogelijk vergrendeld. Draai de vergrendeling in de ontgrendelde stand en trek opnieuw aan de achterkant van de lade. Plaats papier van Legal-formaat in de lade en schuif de geleiders en de achterkant van de papierlade tegen het papier. Zet de vergrendeling van de lade weer in de vergrendelde stand (knop naar papier schuiven).

1. Leg het papier terug in de papierlade. De lade biedt plaats aan maximaal 250 vel papier (80 g/m2 of 20 lb). Doe de lade niet te vol. Aan de bovenkant van de rechter- en linkerpapiergeleider is een teken aangebracht dat het maximum aangeeft. Het is een soort V in het plastic.

Als u speciaal papier gebruikt en het apparaat kan het papier niet goed uit de papierlade halen, leg het papier dan in de multifunctionele lade (MF- of MP-lade).

1. Plaats de papierlade goed terug in het apparaat en vouw de steun van de uitvoerlade uit voordat u het apparaat gebruikt.

2. Volg de onderstaande instructies om het papierformaat te programmeren:

1. Druk op Menu.
    2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. te selecteren en druk op OK.
    3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Papierformaat te selecteren en druk op OK.
    4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om de gewenste papierlade te selecteren en druk op OK.
      U kunt kiezen uit MP-bak, Bovenbak en Onderbak (als u de optionele lade hebt geïnstalleerd).
    5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om het papierformaat te selecteren dat u in de papierlade hebt geplaatst.
    6. Druk op OK.
    7. Druk op Stop/Eindigen.

3. Ga als volgt te werk om het rapport Gebruikersinst af te drukken als test:

1. Druk op Menu.
    2. Voor gebruikers van een MFC:
      Druk op de pijl omhoog of omlaag om Print rapport te selecteren en druk op OK.
      Voor gebruikers van een DCP:
      Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. te selecteren en druk op OK.
    3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Gebruikersinst te selecteren en druk op OK.
    4. Druk op Start.

Als het probleem aanwezig blijft, neem dan contact op met de klantenservice van Brother.

Verwante modellen

DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW