MFC-8460N

Alle deksels van de Brother machiene zijn gesloten, nochtans verschijnt de boodschap "Deksel open" op het LCD scherm.Hoe wis ik deze boodschap?

Deze "open deksel" boodschap komt op het display wanneer de Brother machiene uit en weer aan wordt gezet met een papierstoring achteraan in het toestel.

Verwijs naar volgende oplossing, Hoe wis ik de melding "Papierstoring achteraan" van het display? om het probleem op te lossen.

Verwante modellen

DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW