MFC-8380DN

Hoe stel ik de ladekeuze van mijn Brother-apparaat in voor kopieer-, fax- en afdruktaken?

Standaardlade van de kopieermodus wijzigen

Aan de hand van de volgende stappen kunt u instellen welke lade het Brother-apparaat standaard moet gebruiken voor afdruktaken:

* Als uw Brother machine een aanraakscherm heeft , volg dan hieronder de stappen bij 'Voor modellen met een aanraakscherm'.

1. Druk op  Menu en kies Standaardinst. => Ladegebruik => Kopiëren.

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om een instelling te selecteren.

• U kunt kiezen uit Alleen lade 1, Alleen lade 2, Alleen MF, MF>L1>L2, of L1>L2>MF.

• Als u Alleen lade 1, Alleen lade 2, of Alleen MF selecteert, gebruikt het Brother-apparaat alleen papier uit die lade. Als de geselecteerde lade leeg is, wordt op het display 'Geen papier' weergegeven. U moet de lade bijvullen.

• Alleen lade 2 en L2 worden alleen weergegeven als u de optionele tweede papierlade hebt geïnstalleerd.
      (De optionele lade is niet beschikbaar voor sommige modellen.)
  3. Druk op OK.

4. Druk op Stop/Eindigen.

<Voor modellen met een aanraakscherm>

1. Druk op Menu.

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven. Druk op Standaardinst..

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Lade instelling te kiezen. Druk op Lade-instel.

4. Druk op de pijl Omhoog of Omlaag om Kopie-lade weer te geven. Druk op Kopie-lade.

5. Druk op Alleen lade 1, Alleen lade 21, Alleen MF, MP>L1>L21 of L1>L21>MF.

6. Druk op Stop/Eindigen.
    1 Alleen lade 2 en L2  wordt enkel weergegeven als Lade 2 is geplaatst.
  • Wanneer u de documenten in de automatische documenteninvoer van het Brother-apparaat plaatst wanneer MF>L1>L2 of L1>L2>MF is geselcteerd, dan kijkt het apparaat welke lade het meest geschikte papier bevat. Dat papier wordt gebruikt. Als er geen enkele lade geschikt papier bevat, dan wordt de lade gekozen met de hoogste prioriteit binnen de geselecteerde instelling.

• Wanneer u kopieert vanaf de glasplaat van het Brother-apparaat, wordt altijd papier gebruikt uit de lade met de hoogste prioriteit, ook al bevat een andere lade papier dat beter geschikt is.

Standaardlade van de faxmodus wijzigen

Aan de hand van de volgende stappen kunt u instellen welke lade het Brother-apparaat standaard moet gebruiken voor faxtaken:

* Als uw Brother machine een aanraakscherm heeft , volg dan hieronder de stappen bij 'Voor modellen met een aanraakscherm'.

1. Druk op Menu en kies Standaardinst. => Ladegebruik => Fax.

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om een instelling te selecteren.

• U kunt kiezen uit Alleen lade 1, Alleen lade 2, Alleen MF, MF>L1>L2, of L1>T2>MF.

• Als u Alleen lade 1, Alleen lade 2, of Alleen MF selecteert, gebruikt het Brother-apparaat alleen papier uit die lade. Als de geselecteerde lade leeg is, wordt op het display 'Geen papier' weergegeven. U moet de lege lade bijvullen.

• Alleen lade 2 en L2 worden alleen weergegeven als u de optionele tweede papierlade hebt geïnstalleerd.
      (De optionele lade is niet beschikbaar voor sommige modellen.)
  3. Druk op OK.

4. Druk op Stop/Eindigen.

<Voor modellen met een aanraakscherm>

1. Druk op Menu.

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven. Druk op Standaardinst..

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Lade instelling te kiezen. Druk op Lade-instel.

4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Fax-lade weer te geven. Druk op Fax-lade.

5. Druk op Alleen lade 1, Alleen lade 21, Alleen MF, MP>L1>L21 of L1>L21>MF.

6. Druk op Stop/Eindigen.
    1 Alleen lade 2 en L2  wordt enkel weergegeven als Lade 2 is geplaatst.
  • U kunt vier papierformaten gebruiken voor het afdrukken van faxen: A4, Letter, Legal of Folio. Wanneer geen enkele papierlade papier een geschikt formaat bevat, worden de faxberichten opgeslagen in het geheugen en wordt op het display gemeld dat u het papierfomaat moet controleren.

• Als de lade leeg is en er bevinden zich faxberichten in het geheugen van het Brother-apparaat, wordt 'Geen papier' weergegeven op het display. U moet de lege lade bijvullen.

Standaardlade van de afdrukmodus wijzigen

* Als uw Brother machine een aanraakscherm heeft , volg dan hieronder de stappen bij 'Voor modellen met een aanraakscherm'.

1. Druk op Menu en kies Standaardinst. => Lade gebruik => Afdrukken.

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om een instelling te selecteren.

• U kunt kiezen uit Alleen lade 1, Alleen lade 2, Alleen MF, MF>L1>L2, of L1>T2>MF.

• Als u Alleen lade 1, Alleen lade 2, of Alleen MF selecteert, gebruikt het Brother-apparaat alleen papier uit die lade. Als de geselecteerde lade leeg is, wordt op het display 'Geen papier' weergegeven. U moet de lege lade bijvullen.

• Alleen lade 2 en L2 worden alleen weergegeven als u de optionele tweede papierlade hebt geïnstalleerd.
      (De optionele lade is niet beschikbaar voor sommige modellen.)
  3. Druk op OK.

4. Druk op Stop/Eindigen.

<Voor modellen met een aanraakscherm>

1. Druk op Menu.

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Standaardinst. weer te geven. Druk op Standaardinst..

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Lade instelling te kiezen. Druk op Lade-instel.

4. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Afdruk-lade weer te geven. Druk op Afdruk-lade.

5. Druk op Alleen lade 1, Alleen lade 21, Alleen MF, MP>L1>L21 of L1>L21>MF.

6. Druk op Stop/Eindigen.
    1 Alleen lade 2 en L2  wordt enkel weergegeven als Lade 2 is geplaatst.
  • De instelling van de printerdriver hebben voorrang op de instellingen die u opgeeft op het bedieningspaneel van het Brother-apparaat.

• Als op het bedieningspaneel van het Brother-apparaat Alleen lade 1, Alleen lade 2, of Alleen MF is ingesteld en u selecteert Auto Select in de printerdriver, dan gebruikt het apparaat papier uit de lade die u op het bedieningspaneel hebt geselecteerd.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-8370DN, MFC-8380DN, MFC-8510DN, MFC-8520DN, MFC-8880DN, MFC-8890DW, MFC-8950DW, MFC-8950DWT