MFC-7860DW

Een bestaand eentoetsnummer of snelkiesnummer wijzigen.

De precieze aanwijzingen hangen ervan af of de internetfaxfunctie beschikbaar is en of het apparaat daarvoor is geconfigureerd (als de functie inderdaad beschikbaar is).

DEEL A: EENTOETSNAMEN OF -NUMMERS WIJZIGEN OF VERWIJDEREN

Als u een eentoets- of directkiesnummer wilt opslaan op een locatie waar al een nummer is opgeslagen, wordt op het display de bestaande naam of het bestaande nummer weergegeven.

U kunt de bestaande gegevens (naam, nummer of e-mailadres) als volgt wijzigen of verwijderen:

1. Druk op Menu en kies Fax => Adresboek => Directkies.

2. Druk op de toets van het eentoetsnummer dat u wilt wijzigen of verwijderen.

Op het display van het Brother-apparaat wordt de naam of het nummer van de eentoetslocatie weergegeven met daarbij '1. Wijzig 2. Wis instelling.'
Voor nummer 5 t/m 8 houdt u Shift ingedrukt terwijl u op het eentoets- of directkiesnummer drukt.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Voer deze stappen uit om het opgeslagen nummer te verwijderen:

1. Druk op 2 om Wis instelling te kiezen. Op het display wordt 'Gegevens wissen?' weergegeven.

2. Druk op 1 om Ja te kiezen en ga naar stap 9.

• Als u de opgeslagen naam of het opgeslagen nummer wilt wijzigen, drukt u op 1 om Wijzigen te kiezen.

2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als u op het display wordt gevraagd om het type nummer te kiezen dat u wilt opslaan (bijvoorbeeld 'F(ax)/T(elefoon)'), zie dan de verwante vragen.

• Als u het huidige nummer wilt behouden, gaat u naar stap 5.

• U kunt nu het fax- of telefoonnummer aanpassen of invoeren met de cijfertoetsen.

Het nummer kan maximaal twintig tekens lang zijn.

Met de knop Herkies/Pauze kunt u een pauze van 3,5 seconden invoeren (Groot-Brittannië: 2,8 seconden) in het nummer dat u opslaat.

U kunt zo vaak als nodig is op Herkies/Pauze drukken om de pauze langer te maken.

Als u het opgeslagen nummer wilt bewerken, drukt u op de pijl naar links of rechts om de cursor op het teken te zetten dat u wilt aanpassen, waarna u op Wis drukt en het juiste teken invoert.

1. Druk op de knop OK.

2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als u de huidige naam wilt behouden, gaat u naar stap 7.

• Ga als volgt te werk als u één teken wilt wissen:

1. Druk op de pijl naar links of rechts om de cursor onder het teken te zetten dat u wilt verwijderen.

2. Druk op Wis om het teken te verwijderen en voer het juiste teken in.

Door meerdere keren op Wis te drukken verwijdert u meerdere tekens.

• Ga als volgt te werk als u een teken wilt toevoegen:

1. Druk op de pijl naar links of rechts om de gewenste cursor op de plaats te zetten waar u een nieuw teken wilt toevoegen.

2. Typ het teken dat u wilt toevoegen.

3. Druk op de knop OK.

4. (Bij bepaalde modellen is deze stap niet nodig).
    Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als u de huidige instellingen voor de fax-/scanresolutie niet wilt wijzigen, drukt u op OK.

• Als u bij het nummer een specifieke fax-/scanresolutie wilt opslaan, drukt u op de pijl omhoog of omlaag om Std, Fijn, S.Fijn of Foto te kiezen. Druk op de knop OK.

5. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Voer stap 2 tot en met 8 opnieuw uit als u nog een eentoetsnummer wilt wijzigen of verwijderen.

• Druk op Stop/Eindigen om het wijzigen of verwijderen van eentoetsnummers te beëindigen.

DEEL B: SNELKIESNAMEN OF -NUMMERS WIJZIGEN OF VERWIJDEREN

Als u een snelkiesnummer wilt opslaan op een locatie waar al een nummer is opgeslagen, wordt op het display de bestaande naam of het bestaande nummer weergegeven.

U kunt de bestaande gegevens (naam of nummer) van een snelkiesnummer als volgt wijzigen of verwijderen:

1. Druk op Menu en kies Fax => Adresboek => Snelkiezen.

2. Voer met de cijfertoetsen de driecijferige locatie (001 - 200) van het snelkiesnummer in. Druk op de knop OK.

Op het display van het Brother-apparaat wordt de naam of het nummer van de snelkieslocatie weergegeven met daarbij '1. Wijzig 2. Wis instelling.'

3. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Voer deze stappen uit om het opgeslagen nummer te verwijderen:

1. Druk op 2 om Wis instelling te kiezen. Op het display wordt 'Gegevens wissen?' weergegeven.

2. Druk op 1 om Ja te kiezen en ga naar stap 9.

• Als u de opgeslagen naam of het opgeslagen nummer wilt wijzigen, drukt u op 1 om Wijzigen te kiezen.

4. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als u op het display wordt gevraagd om het type nummer te kiezen dat u wilt opslaan (bijvoorbeeld 'F(ax)/T(elefoon)'), zie dan de verwante vragen.

• Als u het huidige nummer wilt behouden, gaat u naar stap 5.

• U kunt nu het fax- of telefoonnummer aanpassen of invoeren met de cijfertoetsen.

Het nummer kan maximaal twintig tekens lang zijn.

Met de knop Herkies/Pauze kunt u een pauze van 3,5 seconden invoeren (Groot-Brittannië: 2,8 seconden) in het nummer dat u opslaat.

U kunt zo vaak als nodig is op Herkies/Pauze drukken om de pauze langer te maken.

Als u het opgeslagen nummer wilt bewerken, drukt u op de pijl naar links of rechts om de cursor op het teken te zetten dat u wilt aanpassen, waarna u op Wis drukt en het juiste teken invoert.

1. Druk op de knop OK.

2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als u de huidige naam wilt behouden, gaat u naar stap 7.

• Ga als volgt te werk als u één teken wilt wissen:

1. Druk op de pijl naar links of rechts om de cursor onder het teken te zetten dat u wilt verwijderen.

2. Druk op Wis om het teken te verwijderen en voer het juiste teken in.

Door meerdere keren op Wis te drukken verwijdert u meerdere tekens.

• Ga als volgt te werk als u een teken wilt toevoegen:

1. Druk op de pijl naar links of rechts om de gewenste cursor op de plaats te zetten waar u een nieuw teken wilt toevoegen.

2. Typ het teken dat u wilt toevoegen.

3. Druk op de knop OK.

4. (Bij bepaalde modellen is deze stap niet nodig).
    Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Als u de huidige instellingen voor de fax-/scanresolutie niet wilt wijzigen, drukt u op OK.

• Als u bij het nummer een specifieke fax-/scanresolutie wilt opslaan, drukt u op de pijl omhoog of omlaag om Std, Fijn, S.Fijn of Foto te kiezen. Druk op de knop OK.

5. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Voer stap 2 tot en met 8 opnieuw uit als u nog een snelkiesnummer wilt wijzigen of verwijderen.

• Druk op Stop/Eindigen om het wijzigen of verwijderen van snelkiesnamen of -nummers te beëindigen.

Verwante modellen

MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW