MFC-7860DW

Kan ik nagaan wat de resterende levensduur van de drum van mijn Brother-apparaat is?

Volg de onderstaande stappen om de resterende levensduur van de drum weer te geven op het display van het Brother-apparaat.

1. Druk op Menu en selecteer Machine-info => Levensduur.

2. Druk op de knop OK.

• Op het display van uw Brother-apparaat wordt de resterende levensduur van de drum aangegeven in de vorm van een percentage.

3. Druk op de knop Stop/Eindigen.

De levensduur van de drum op het display is alleen nauwkeurig als u de teller van het Brother-apparaat weer op nul hebt gezet na de installatie van een nieuwe drumeenheid.

Als u de teller van de drum op nul zet wanneer u de drum al een tijdje in gebruik hebt, dan is de levensduur op het display niet nauwkeurig.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-7030, DCP-7045N, DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, MFC-7320, MFC-7360N, MFC-7440N, MFC-7460DN, MFC-7840W, MFC-7860DW