MFC-7820N

Ik gebruik een SONY VAIO WindowsR XP PC (met camera) met mijn Brother machiene op een LAN netwerk aansluiting. Mijn PC herstart wanneeer ik halfweg de Brother software en drivers installatie ben gekomen. Wat kan ik doen?

Dit probleem wordt veroorzaakt door een conflict tussen de Brother scanner driver en de VAIO driver.
Om dit probleem op te lossen kunt U de laatste versie van de Compleet pakket van drivers & software downloaden.Klik op de "downloads" tabulatie bovenaan deze pagina.

Verwante modellen

MFC-7820N, MFC-9420CN