MFC-7820N

De drumeenheid vervangen.

Volg de onderstaande procedure om de drumeenheid te vervangen.

Uw Brother apparaat gebruikt gescheiden verbruiksartikelen, de tonercartridge en de drumeenheid. Controleer of u de drumeenheid vervangt en niet de tonercartridge. Raadpleeg  "Wat is het verschil tussen de tonercartridge en de drumeenheid?" als u het verschil wilt weten.

Gebruik NOOIT ontvlambare middelen of een spray om de binnen- of buitenkant van het apparaat te reinigen. Dit kan namelijk brand of een elektrische schok veroorzaken.

Wanneer u het apparaat pas hebt gebruikt, zijn sommige onderdelen in het apparaat erg HEET! Wees dus voorzichtig. Raak onderstaande gearceerde onderdelen nooit aan.

Om te vermijden dat de printer wordt beschadigd door statische elektriciteit, mag u de hieronder getoonde elektroden nooit aanraken.

1. Open de klep aan de voorzijde en trek de drumeenheid uit het apparaat.

2. Druk de vergrendeling links naar beneden en trek de tonercartridge uit de drumeenheid.

• Gooi de gebruikte drumeenheid weg conform de plaatselijk geldende reglementeringen – niet samen met het huishoudelijke afval. Dicht de drumeenheid goed af, zodat er geen toner kan worden gemorst. Voor meer informatie neemt u contact op met de lokale afvalmaatschappij.
    • Pak de nieuwe drumeenheid pas uit net voor u deze gaat installeren. Plaats de oude drumeenheid in de plastic tas.

3. Neem de nieuwe drumeenheid uit de verpakking.

4. Plaats de tonercartridge in de nieuwe drumeenheid, totdat deze op zijn plaats klikt. Als u de cartridge correct hebt geplaatst, gaat de vergrendeling automatisch omhoog.

Raak de onderdelen die in de illustraties gearceerd zijn niet aan. Zo voorkomt u dat de afdrukkwaliteit verslechtert.
    Raakt u per ongeluk toch de gearceerde onderdelen aan, veeg dan het oppervlak schoon met een droge, pluisvrije doek.

5. Installeer de drumeenheid ien tonercartridge in de MFC.
    Sluit nog niet de klep aan de voorzijde.

6. Druk op Opties.

7. Om te bevestigen dat u een nieuwe drumeenheid hebt geïnstalleerd, drukt u op 1.

8. Wanneer op het LCD-scherm Geaccepteerd wordt weergegeven, sluit u de klep aan de voorzijde.

Verwante modellen

MFC-7420, MFC-7820N