MFC-7440N

Hoe kan ik een document scannen in ScanSoft™ PaperPort™ 11SE?

Volg de onderstaande stappen om een document te scannen in ScanSoft™ PaperPort™ 11SE:

1. Leg uw document op de glasplaat of in de automatische documentinvoer (ADF, alleen voor apparaten die hierover beschikken).

2. Start ScanSoft™ PaperPort™ 11SE om een document te scannen (deze software is meegeïnstalleerd bij de installatie van MFL-Pro Suite).

3. Klik op File gevolgd door Scan or Get Photo. U kunt ook op de knop Scan or Get Photo klikken. Links in het venster wordt het gedeelte Scan or Get Photo weergegeven.

4. Klik op de knop Select.

5. Kies TW-Brother [Modelnaam] / Brother [Modelnaam] of TW-Brother [Modelnaam] LAN / Brother [Modelnaam] LAN  in de lijst Beschikbare Scanners.

6. Controleer het dialoogvenster Display scanner in het gedeelte Scan or Get Photo.

7. Klik op Scan.
    Het dialoogvenster Scanner Setup wordt weergegeven.

8. Wijzig zo nodig de volgende instellingen in het dialoogvenster Scanner Setup:

(1) Scan (Beeldtype)
    (2) Resolutie
    (3) Type Scan
    (4) Helderheid
    (5) Contrast
    (6) Documentgrootte

9. Klik op Start.
    Klik na afloop van het scannen op Annuleren om terug te keren naar het venster van PaperPort™ 11SE.

Na het selecteren van de documentgrootte kunt u het te scannen gedeelte verder aanpassen door te klikken met de linkermuisknop en de muis te verslepen. Dit is noodzakelijk wanneer u een afbeelding wilt bijsnijden tijdens het scannen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-365CN, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7030, DCP-7045N, DCP-9010CN, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, DCP-J715W, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5490CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7320, MFC-7440N, MFC-7840W, MFC-790CW, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J615W