MFC-7440N

Hoe wijzig ik de instelling bij Slaapstand op mijn Brother-apparaat?

Door een slaapstand in te stellen vermindert u het stroomverbruik, doordat de fuser in het Brother-apparaat wordt uitgeschakeld wanneer het apparaat niet wordt gebruikt. U kunt zelf instellen na hoeveel tijd het Brother-apparaat in de slaapstand gaat. De tijd wordt automatisch gereset zodra het Brother-apparaat gegevens van de computer ontvangt of iets moet kopiëren. De fabrieksinstelling is 05 minuten.

Zolang het Brother-apparaat in de slaapstand staat, ziet u 'Slaapstand' op het display. Als u probeert af te drukken of te kopiëren wanneer de slaapstand actief is, is er een korte vertraging merkbaar voordat het apparaat begint. Het duurt namelijk even voordat de fuser is opgewarmd.

Voor draadloze modellen

If you cannot print or scan wirelessly, make sure both your Brother machine and your wireless router/access point use the latest firmware.Als u niet draadloos kunt afdrukken of scannen, moet u ervoor zorgen dat zowel uw Brother-apparaat als uw draadloze router / toegangspunt de nieuwste firmware gebruiken.

Volg de onderstaande stappen om de instelling bij Slaapstand te wijzigen:

1. Druk op Menu en kies Standaardinst. => Ecologie => Tijd slaapstand.

2. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Voer met de kiestoetsen het aantal minuten in dat het apparaat inactief moet zijn voordat de slaapstand wordt geactiveerd. U kunt een waarde van 00 tot 99 invoeren.

• Ga als volgt te werk om de slaapstand uit te schakelen:

1. Druk de toetsen Start en Opties tegelijk in.
        Op het display wordt 'Slaapstand: Aan' weergegeven.

2. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Uit te kiezen.

3. Ga naar stap 3.
  3. Druk op de knop OK.

4. Druk op de knop Stop/Eindigen.

Verwante modellen

MFC-7320, MFC-7440N, MFC-7840W