MFC-7420

Informatie over Windows 7 ondersteuning

De drivers en hulpprogramma's die op de bijgeleverde CD-rom staat van uw Brother machine voor Windows Vista of voorgaande besturingssystemen zijn NIET compatibel met het Windows 7 besturingssysteem. Zie onderstaande informatie over drivers en hulpprogramma's voor Windows 7.

Printer Driver

Compatibel Brother originele drivers voor Windows 7 zijn beschikbaar in de Downloads sectie. Klik op onderstaande link voor de versie van Windows 7 die u gebruikt en ga naar de sectie Downloads:
- Download voor Windows 7 32-bit
- Download voor Windows 7 64-bit

Hint:
Wij adviseren u het complete pakket van drivers en software te installeren.

Scanner Driver *1
(TWAIN Driver)
BRAdmin Professional *2 De laatste versie van de hulpprogramma's zijn beschikbaar in de sectie Downloads. Klik op onderstaande link voor de versie van Windows 7 die u gebruikt en ga naar de sectie Downloads:
- Download voor Windows 7 32-bit
- Download voor Windows 7 64-bit
Web BRAdmin *2
ControlCenter *2 Het complete pakket van Drivers & Software bevat deze hulpprogramma's. De laatste versie van het complete pakket van Drivers & Software is beschikbaar in de sectie Downloads. Klik op onderstaande link voor de versie van Windows 7 die u gebruikt en ga naar de sectie Downloads:
- Download voor Windows 7 32-bit
- Download voor Windows 7 64-bit
Status Monitor *2
PC-FAX Software *2
Remote Setup Software *2
PaperPort™/
Presto!® PageManager®
Niet beschikbaar, hierdoor is de functie Scan to OCR die werkt via PaperPort™ of Presto!® PageManager® niet actief.

Note:
*1: Beschikbaar alleen voor de Brother machines met een scanner functie.
*2: De beschikbaarheid van de hulpprogramma's is afhankelijk van het type van uw Brother machine.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-315CN, DCP-340CW, DCP-540CN, DCP-7010, DCP-7010L, DCP-7025, DCP-750CW, DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-425CN, MFC-440CN, MFC-5460CN, MFC-5860CN, MFC-640CW, MFC-660CN, MFC-7225N, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8220, MFC-845CW, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-9420CN