MFC-640CW

Ik gebruik Windows. Ik probeer faxberichten te ontvangen op mijn computer, terwijl de MFC is aangesloten op een telefoonlijn waarop onderscheiden belsignalen (Distinctive) worden gebruikt. De software voor het ontvangen van pc-faxen neemt alle inkomende oproepen aan, zowel de gewone als die met het aparte belsignaal. Wat moet ik doen?

Volg de onderstaande procedure voor dit probleem.

1. Controleer of de software voor het ontvangen van pc-faxen op de computer actief is.
    Als de faxsoftware van Brother actief is, wordt een klein pictogram met een computer en fax weergegeven in het systeemvak van Windows.

Als de faxsoftware van Brother niet actief is, klik dan op [Start], [Programma's] ([Alle programma's] voor Windows XP), [Brother], [Brother MFL Pro Suite], [PC-FAX ontvangen].
Het pictogram Brother PC-Fax Rx Vrij wordt weergegeven in het systeemvak (zie hierboven).

1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Brother PC-Fax Rx Vrij in het systeemvak en klik op PC-Fax Rx Setup.

1. Het dialoogvenster PC-Fax RX Setup wordt weergegeven. Plaats de muis op een gewoon grijs deel (niet op een tekstvak of knop) en houd Shift en Ctrl (Shift + Ctrl) op het toetsenbord ingedrukt. Dubbelklik op de muis terwijl u deze toetsen ingedrukt houdt.

1. Wanneer het dialoogvenster met instellingen wordt weergegeven, laat u Shift en Ctrl los.

1. Schakel het selectievakje RING ONLY uit en klik op de knop OK.

1. Klik op OK in het dialoogvenster PC-Fax RX Setup.
    Als nu een fax binnenkomt op de lijn met het onderscheiden belsignaal, wordt die fax ontvangen door de faxsoftware van Brother. Als een gewoon gesprek binnenkomt op de normale lijn, wordt dat niet aangenomen door de computer.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-3320CN, MFC-3820CN, MFC-425CN, MFC-440CN, MFC-5440CN, MFC-5460CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-620CN, MFC-640CW, MFC-660CN, MFC-7225N, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8440, MFC-845CW, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-890, MFC-9660, MFC-9880